ERGOLINE PRESTIGE 1600 OCCASION

  • Geplaatst:
    10-02-2020
  • Bekeken:
    823 keer
  • Adverteerder:
    anneroos
  • Woonplaats:
    Veghel
  • Provincie:
    Noord-Brabant (NL)

Bieden

Een nieuwe dimensie in de bruiningstechnologie: de Ergoline Prestige 1600!

Het nieuwe topmodel bevat naast UV lampen ook Beauty Light LED wat van een ontspannen zonsessie een echte wellness ervaring maakt. De unieke combinatie van de verschillende lampen maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Beauty light LED brengt energie in de huid tijdens het zonnen, dit voorkomt eventuele huidveroudering en stimuleert tevens de aanmaak van collageen in het lichaam. Nieuw is ook de Personal Sunstyle optie. Er zijn drie verschillende zon programma’s mogelijk die de gebruiker kan selecteren om het gewenste bruiningsresultaat te behalen. Hierdoor is de zonnebank voor iedereen, van beginner tot gevorderde zonner, geschikt. De complete wellness faciliteiten, waaronder het bijzonder gemakkelijk te gebruiken sound-dock systeem door middel van Bluetoothverbinding, biedt luxe op het hoogste niveau. Met de Ergoline Prestige 1600 kunt u naast uw vaste klanten een geheel nieuw publiek aanspreken!
De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Nieuwe Highlight in de studio! De onderhoudsvriendelijke Silverpearl hoogglans lak en het opvallende lichtontwerp maken direct indruk. De LED licht show van de Prestige 1600 biedt meer dan 200 briljante kleuren en animaties voor vrijwel onbeperkt maatwerk. De 10 nieuwe kleurprogramma’s alsmede de rode verlichting aan de binnenkant zijn speciaal op de lakering en het lichtspectrum van de Prestige 1600 afgestemd.

Apparaatkleur: Silverpearl
LED Light Show met meer dan 1.400 High Performance LED´s
Meer dan 200 kleuren en lichtanimaties
LED Interior Light: helder verlichte binnenkant
Beauty Light LED: opvallende standby-verlichting
Perfecte bruining zonder compromis! De smartsun PLUS-lampen bouwen pigment op en in combinatie met de Trend UV-lampen wordt een direct zichtbare en lang behoudende bruine kleur op het lichaam bereikt. Dynamische elektronische voorschakelunits garanderen altijd 100% vermogen. In het gezichtbereik maken vier Ultra Perfomance Plus gezichtsbruiners met nieuwe smartsun UVB-spaghettilampen een 0,3 geoptimeerde bruiningsresultaat mogelijk. De geactiveerde roodlicht spectra van de Hybrid Performance verbeteren de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid en ondersteunen daardoor het bruiningsproces.

Trend UV-Lampen: 38 à 200 Watt max.*
smart sun PLUS-Lampen: 14 à 200 Watt max.*
Dynamic Performance
Schouderbruiners: 2 à 240 Watt
GEZICHT:

Gezichtsbruiners: 4 à 520 Watt max.*
smartsun UVB-Spaghetti’s: 3 à 8 Watt
Beauty Light LED Technology
0,3 Optimized Performance
* Maximaal vermogen / maximale output wordt per land aangepast aan de plaatselijke wetgeving.

Door eenvoudige bediening de gewenste beauty bruining!

Elke gebruiker kan uit 3 programma’s zijn gewenste bruiningsresultaat uitzoeken. Het maakt niet uit of men een lichte teint wil of een direct zichtbare diepbruine kleur: met de Personal Sunstyle is de Prestige 1600 de perfecte zonnebank. Zoals altijd kunnen de gezichtsbruiners tijdens de zonsessie in intensiteit aangepast of volledig uitgeschakeld worden. Daardoor is ook een UV-vrij gebruik van het Beauty Light in het gezichtsbereik mogelijk. Hiermee trekt u geheel nieuwe doelgroepen aan!

Intensief: 100% Vermogen
Medium: 85% Vermogen
Sensitief: 65% Vermogen
Inclusief huidverzorging. De combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt het mogelijk om een bijzonder mooie bruine kleur en een verzorgde huid te krijgen. Door de speciale Beauty Light LEDs krijgen het gezicht en het decolleté een zachte huid en een frisse teint. De, met behulp van lichtbiologen ontwikkelde roodlichtspectrum, is speciaal op de biologische reactiespectra van de huid afgestemd en de computerberekende geometrie van de reflectoren garandeert een gelijkmatige verdeling van het licht op het gezicht en het decolleté. Op het lichaam zorgen de Beauty Light Smartsun lampen voor een bijzonder aangenaam gevoel op de huid.

4 panelen met 32 Beauty Light LEDs
14 smartsun PLUS-Lampen voor het lichaam
3 smartsun UVB-Spaghetti’s in het gezicht
Wellness rondom! De comfortuitrusting met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic en 3D-sound biedt luxe op het hoogste niveau. Gezamenlijke wellness-instellingen kunnen voor de zonsessie in het Control Center ingesteld worden en met NFC Connect op de klantenkaart opgeslagen worden. Als de chip van deze klantenkaart bij het eerstvolgende bezoek voor het NFC-veld wordt gehouden, is de zonnebank automatisch ingesteld met alle voorkeuren van de betreffende klant. Gaan liggen, ogen sluiten en ontspannen – iedere gebruiker kan automatisch en direct genieten van zijn favoriete zonsessie.

Geheel nieuw is de Bluetooth aansluiting! Hiermee kan iedereen zijn eigen favoriete muziek van zijn eigen smartphone overzetten op het 3D-Sound-System. De bediening tijdens het zonnen is heel eenvoudig uit te voeren via het comfortabele Smart Control bedieningspaneel.Het grote display toont de huidige titel en met de plus- en mintoetsen gaat u direct door naar het volgende of vorige nummer. Dit kan alleen bij Ergoline! Als alternatief kunnen de mobiele telefoon en de MP3-speler natuurlijk ook met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten.

Standaard compleet uitgerust
Bluetooth® aansluiting
Climatronic PLUS incl. gesloten bruiningstunnel
Comfort Cooling PLUS
Control Center voor comfort keuze
NFC Connect / Personal Comfort
Multi Relax ligvlak
Aqua Fresh & Aroma
3D Sound incl. Voice Guide, externe muziekaansluiting, Auto Play & Auto Volume
Eenvoudiger kan het niet! Onderhoudsvriendelijke materialen en de nieuwe service-verlichting in de zonnebank, maken het reinigen voor het studiopersoneel veel eenvoudiger. De gemakkelijk in het Control Center te bedienen Professional Set-up Manager biedt een omvangrijk en vanzelfsprekende totaalbediening. Het maakt niet uit of men kiest voor LED-light show of aanpassing van de airconditioning en ventilatie, alle instellingen kunnen eenvoudig gekozen worden. En met NFC Connect kunt u de volledige configuratie in enkele seconden op andere zonnebanken (met NFC connect) overbrengen.

Een andere highlight is het intuïtieve en comfortabele Smart Control glazen bedieningspaneel met groot display. Eenvoudig de gewenste functie kiezen en met plus en min aanpassen. Zo eenvoudig is het! Tijdens de bediening worden de Beauty Light LEDs in intensiteit automatisch gedimd, zo dat het display nog beter leesbaar is.

Smart Control
Control Center
NFC Connect
Personal Comfort
Professional Set-up
Service Light
Voice Guide
Eenvoudig energie besparen! Dynamische voorschakelunits, efficiënte LED verlichting en een intelligente ventilatie-afloop garanderen een hoge energie-efficiëntie. Met Eco Tech kunt u verdere energiebesparende instellingen doorvoeren. Het maakt niet uit of het reducering van het UV-vermogen, het verlagen van de effectieve verlichting, intelligente timerfuncties of deactivering van de Climatronic of de verwarming betreft. U bepaalt, hoeveel energie u besparen wilt.

Eco Tech: individuele instellingen voor stroombesparing
Dynamic Performance: 1.000 uur levensduur lampen / -20% energiebesparing
LED Light Show: meer dan 30.000 uur levensduur lampen / 80% energiebesparing​​
Prijs op aanvraag..

ZONNEBANK LEASEN ? Voor meer informatie bel: 0413-350563

Bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW / Business to business
Garantie 18 maanden uitgezonderd lampen en acrylplaten.

Exclusief Leveren monteren en installeren!

Levering en installatie per bank € 500,00 excl. BTW

Heeft u nog vragen of online support nodig? Bel of mail ons en vraag naar onze zonneapparatuur specialist. Wij helpen u graag.

info@carmawebshop.nl
0413-350563 / 06-53861555​​

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop ERGOLINE PRESTIGE 1600 OCCASION in de rubriek tweedehands zonnebank. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met ERGOLINE PRESTIGE 1600 OCCASION

  • Af te halen, professionele zonnebank

    Af te halen, professionele zonnebank

    Professionele ZONNEBANK MET GEZICHTSBRUINER, elektrisch bedienbaar. Moet 2 lampen vervangen...

    € 0,- 03-08-2020 Veghel
  • BEAUTY SUN SUNDREAM 12 LAMPS COLLATAN TURBO

    BEAUTY SUN SUNDREAM 12 LAMPS COLLATAN TURBO

    De elegantie van Sundream, Sundream staat voor een optimaal bruiningsresultaat in een uniek esthetisch jasje. Verkrijgbaar in diverse versies past dit compacte toestel op iedere plaats. Het is verk...

    € 1.062,- 07-03-2020 Veghel
  • Gezocht

    Gezocht

    Philips zonnehemel gezocht...

    € 0,- 26-02-2020 Veghel
  • ERGOLINE PRESTIGE 1600 OCCASION

    ERGOLINE PRESTIGE 1600 OCCASION

    Een nieuwe dimensie in de bruiningstechnologie: de Ergoline Prestige 1600! Het nieuwe topmodel bevat naast UV lampen ook Beauty Light LED wat van een ontspannen zonsessie een echte wellness ervarin...

    € 0,- 10-02-2020 Veghel

Meer tweedehands zoekertjes van anneroos

  • blokkenbad structuur 6 x 3 x1,50

    blokkenbad structuur 6 x 3 x1,50

    structuur zwembad Heeft u nog vragen of online support nodig? Bel of mail ons en vraag naar onze specialist. Wij helpen u graag. info@carmawebshop.nl 0413-350563 / 06-53861555...

    € 999,- 10-06-2020 Veghel
  • blokkenbad structuur 6 x 3 x1,50

    blokkenbad structuur 6 x 3 x1,50

    structuur zwembad Heeft u nog vragen of online support nodig? Bel of mail ons en vraag naar onze specialist. Wij helpen u graag. info@carmawebshop.nl 0413-350563 / 06-53861555...

    € 999,- 10-06-2020 Veghel
  • BEAUTY SUN SUNDREAM 12 LAMPS COLLATAN TURBO

    BEAUTY SUN SUNDREAM 12 LAMPS COLLATAN TURBO

    De elegantie van Sundream, Sundream staat voor een optimaal bruiningsresultaat in een uniek esthetisch jasje. Verkrijgbaar in diverse versies past dit compacte toestel op iedere plaats. Het is verk...

    € 1.062,- 07-03-2020 Veghel
  • SAWO TOWER HEATER 12 KW (TH6-120-N)

    SAWO TOWER HEATER 12 KW (TH6-120-N)

    SAWOTEC richt zich als fusiemerk tussen SAWO Finland en Abatec Electronics exclusief op hypermoderne technieken, afgewerkt in de pure Finse saunatraditie. In de collectie wordt graag plaats gemaakt vo...

    € 915,- 22-02-2020 Veghel