Handelspand met woning

 • Geplaatst:
  13-05-2019
 • Bekeken:
  158 keer
 • Adverteerder:
  Geert De Ruyck
 • Woonplaats:
  Kruisem
 • Provincie:
  Oost-Vlaanderen (BE)

Bieden

Uitzonderlijk ruim handelspand (voorheen kindercreche )gelegen in het centrum van Ouwegem (Kruisem), op een interessante handelsligging met veel passage! Dit pand biedt u een verrassend grote bewoonbare oppervlakte (469m²) en biedt dus automatisch een waaier aan mogelijkheden voor allerhande commerciële doeleinden! Op het gelijkvloers bevindt zich een grote open ruimte met aanpalende een compleet ingerichte keuken! Deze ruimte alleen al heeft een totale oppervlakte van maar liefst 175m²! Ook op de 1e verdieping zijn er 8 slaapkamers te vinden en een extra grote, polyvalente ruimte van +/- 100m², waar ook aan-en afvoer van water voorzien is.

De indeling gaat als volgt: we komen binnen via de inkomhal, waarna we terecht komen in de handelsruimte met o.a. toiletten, berging, buitenberging en keuken. Via de buitenberging is er toegang tot de achterliggende tuin. Op de 1e verdieping brengt een grote nachthal ons naar de polyvalente ruimte vooraan, 8 slaapkamers en een berging. De zolder is toegankelijk via een valtrap en kan ook nog verder ingericht worden indien gewenst!

Verder treft men nog een gezellig tuintje achteraan.

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Handelspand met woning in de rubriek tweedehands handelspanden. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Handelspand met woning

 • voedingswinkel

  voedingswinkel

  Voedingswinkel over te nemen, gelegen in een gemeente in volle expansie...

  € 0,- 25-05-2020 Kruisem
 • Noirefontaine-Bouillon: Grote handelsoppervlakte,parking,35a77ca, te koop

  Noirefontaine-Bouillon: Grote handelsoppervlakte,parking,35a77ca, te koop

  ARDENNEN : Provincie Luxemburg 6831 NOIREFONTAINE (Gemeente van Bouillon) TE KOOP Mooie grote handelsoppervlakte (bouwjaar 1999), +- 200m² commerciële oppervlakte met uitstalramen + moduleerbar...

  € 295.000,- 15-05-2020 Kruisem
 • Instapklaar gerenoveerd handelspand

  Instapklaar gerenoveerd handelspand

  Meer info https://www.tvrvastgoed.be/nl/te-koop?view=detail&id=3496...

  € 140.000,- 09-05-2020 Kruisem
 • Ardennen,6880 Bertrix: Hotel 15slpks,restaurant,brasserie,terras,garage,..

  Ardennen,6880 Bertrix: Hotel 15slpks,restaurant,brasserie,terras,garage,..

  ARDENNEN : Provincie Luxemburg 6880 BERTRIX TE KOOP Natuurstenen HOTEL met restaurant, brasserie (te renoveren), groot terras en ruime garage, (gelijkvloers + 3 verdiepingen, 15 slaapkamers + 14 ...

  € 435.000,- 09-03-2020 Kruisem
plaats advertentie