Winterberg, luxe appartement met sauna

  • Geplaatst:
    03-06-2019
  • Bekeken:
    822 keer
  • Adverteerder:
    Heerlykhuys
  • Woonplaats:
    Hedikhuizen
  • Provincie:
    Noord-Brabant (NL)

Ons luxe appartement in Winterberg-Niedersfeld is onlangs gerenoveerd en beschikt onder andere over een ruime woonkamer, een inrarood sauna, twee slaapkamers (waarvan een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed), digitale (nederlandse) televisie, WiFi, een balkon met loungeset, een Nespresso apparaat en een Wii spelcomputer. De hoekbank in de woonkamer is een slaapbank en kan eventueel nog plaats bieden aan een persoon.

Omgeving: Winterberg-Niedersfeld ligt op ongeveer 250 kilometer van Nederland en op slechts 5 autominuten van het centrum van Winterberg in een prachtige schilderachtige omgeving en op loopafstand van de Hillebachsee. De Hillebachsee beschikt over een mooi strand, restaurant met terras, minigolfbaan, speeltuin en een wakeboardbaan (waterski). De prachtige omgeving met bergen, vakwerkhuizen en riviertjes is uitermate geschikt om te wandelen of te mountainbiken. Een aantal wandelroutes beginnen direct achter het appartement. Er zijn talrijke activiteiten mogelijk. De bekende steden Brilon en Willingen liggen in de directe omgeving. Het appartement bevindt zich op een paar honderd meter afstand van het centrum van Winterberg - Niedersfeld met onder andere een bakkerij/lunchroom, slagerij, bank, groenteboer, bezinepomp, VVV, enkele restaurants, speeltuin en een supermarkt.

Huurprijs vanaf € 49,- per nacht. Meer info is te vinden op onze website (zie link). Heb je nog vragen, mail ons dan. Je krijgt altijd snel een reactie!

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Winterberg, luxe appartement met sauna in de rubriek tweedehands Duitsland. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Winterberg, luxe appartement met sauna

  • Sauerland, luxe vakantiewoning met sauna

    Sauerland, luxe vakantiewoning met sauna

    Onze recent gerenoveerde vakantiewoning ligt in het Sauerland, direct tegen het nationaal park Kellerwald Edersee en niet ver van de bekende wintersportplaatsen Winterberg en Willingen. Het vakanti...

    € 57,- 03-06-2019 Hedikhuizen
  • Luxe huis Sauerland met SAUNA aan bosrand. HOND WELKOM

    Luxe huis Sauerland met SAUNA aan bosrand. HOND WELKOM

    Ons luxe 4 persoons vakantiehuis met sauna staat midden op de Dörnberg aan een bosrand, vlakbij het plaatsje Bestwig. Achter het huis beginnen enkele wandelroutes. Ideaal dus om de hond mee te neme...

    € 295,- 13-01-2019 Hedikhuizen

Meer tweedehands zoekertjes van Heerlykhuys

  • Sauerland, luxe vakantiewoning met sauna

    Sauerland, luxe vakantiewoning met sauna

    Onze recent gerenoveerde vakantiewoning ligt in het Sauerland, direct tegen het nationaal park Kellerwald Edersee en niet ver van de bekende wintersportplaatsen Winterberg en Willingen. Het vakanti...

    € 57,- 03-06-2019 Hedikhuizen