LAST MINUTE SEPTEMBER UNIEK VAKANTIEHUIS ARDENNEN

  • Geplaatst:
    02-09-2020
  • Bekeken:
    721 keer
  • Adverteerder:
    Marlies De Clercq
  • Woonplaats:
    Durbuy
  • Provincie:
    Luxemburg (BE)

UITZONDERLIJKE LAST MINUTE (vrijgekomen weekend september): 18 -20/09/20 à 1295 eur ipv. 1595 eur!

Zin in een leuke dichtbijvakantie in een Noorse CharmeChalet op groot domein met tal van Faciliteiten en Volledige Privacy?
Bekijk: www charmechalets be

Unieke Noorse Boomstammen Chalet (460m2) nabij Durbuy-Manhay met gezellige bar, sauna, speelzaal, BBQ-feesthuisje, 8 slk met 7 badkamers, open haard, 2ha grote tuin met uitzicht, volledige privacy, sfeer- en karaktervol, met nieuwe chill zone en kidsspeeltuin: boomstammenparcours, saloon, indianenbos & berenhut!
Beleef een succesvol Ardennenweekend in een buitengewoon kader!

TROEVEN
Sfeervolle bar.
Ontspanningsruimte met sauna en spelen (pingpong, tafelvoetbal, ea.)
Grote open leefruimte met lange eettafels, salons met open haard en volledig uitgeruste open keuken met professioneel gasvuur en oven.
Tof BBQ-feesthuisje in de tuin met paellastel.
8 ruime slaapkamers met sanitair.
Warm, gezellig interieur.
Rustige ligging met veel privacy. Groot zuiderterras met uitzicht.
2 ha grote tuin.
NIEUW: Speeltuin voor elke leeftijd: indianenbos met berenhut, kids ranch met saloon, western chill zone met hangmatten en kampvuur.
460m2 bewoonbare oppervlakte.

BESCHIKBAARHEDEN
2020: Kerst: www charmechalets be
2021: nog enkele weekends, stuur uw aanvraag via: www charmechalets be
Sol Croupet is erg geliefd omwille van zijn unieke karakter, zijn vele faciliteiten en uitzonderlijke ligging en prima prijs/kwaliteit. RESERVEER TIJDIG!

WAT MAG JE VERWACHTEN?
Vakantiehuis Groepsaccomodatie Sol Croupet (460m2) heeft alles om je Ardennen vakantie te beleven: een warm en gezellig interieur, een authentieke bar, een leuk houten BBQ huisje, een grote open leefruimte met salons en open haard, een veranda met uitzicht en lange eettafel, een volledig uitgeruste open keuken, een ontspanningsruimte met tennistafel, kicker, sauna, spelen.
Er zijn 8 ruime slaapkamers met 7 badkamers (douche en wastafel) en 6 toiletten. Er zijn 2 babybedjes met dekentjes, 2 kinderstoelen, 1 verzorgingstafel.
Het huis is omgeven door natuur en garandeert privacy en rust.
Een lekkere BBQ en plezier zijn verzekerd in het houten BBQ-huisje. Er is een groot zuiderterras met uitzicht, grote eettafels en ligzetels. In de 2ha grote tuin kan je voetballen, genieten of reeën en eekhoorns spotten. Jong en minder jong kunnen zich uitleven in de ranch met saloon, het indianenbos met berenhut of in de western chill zone met ligbedden en hangmat op de zuiderhelling, buitendouche, kampvuur.
Je kan rekenen op een net, verzorgd en warm huis bij aankomst, zodat je plezier kan maken en ontspannen!
Wandelingen vertrekken aan het huis. Wild kan je vaak op het domein spotten.

DIENSTEN
Verwarmd huis bij aankomst en een zeer net en verzorgd huis. Catering & bedlinnen op aanvraag.
Huisdieren & fuifgroepen zijn niet toegelaten. Je ontvangt de Sol Croupet online toerismegids bij je reservatie.
Fietsen te stallen. Hout ligt klaar voor haard en kampvuur.

ONTSPANNING
- In Sol Croupet: 2ha grote tuin met uitzicht, speelbos, chill zone, boomstammenparcours, saloon, BBQ-hut, Wandelingen naar bronnengebied vertrekken aan chalet, ontspanningsruimte met spelen: pingpong, kicker, kegelspel, blikgooien, ringwerpen, jeu de boules, darts voor kids, ...
Fietsen kunt u stallen in de garage. Hout ligt klaar voor haard en kampvuur.
- Uitstappen in de directe omgeving met of zonder kids: zie onze gids (Parc Chlorophyl, Forestia, Houtopia, PlopsaCoo, Monde Sauvage, kastelen, grotten, Durbuy...)

RESERVATIE
Per mail via www charmechalets be
TEL: 0493/113866
www charmechalets be

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop LAST MINUTE SEPTEMBER UNIEK VAKANTIEHUIS ARDENNEN in de rubriek tweedehands Ardennen. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met LAST MINUTE SEPTEMBER UNIEK VAKANTIEHUIS ARDENNEN

  • Prachtige vakantiehuizen in de Belgische Ardennen

    Prachtige vakantiehuizen in de Belgische Ardennen

    De mooiste vakantiehuizen op de prachtigste plekjes. Van 2 tot 200 personen. Van basic tot luxe. Met of zonder hond. Met privé-zwembad, sauna of jacuzzi. Prachtig wandelgebied....

    € 0,- 25-09-2022 Durbuy
  • Vakantiewoningen en vastgoed te koop in de Ardennen.

    Vakantiewoningen en vastgoed te koop in de Ardennen.

    U wenst uw eigendom in de Ardennen te verkopen ? U zoekt een vakantiewoning in de Ardennen ? Bij SymbiHouse - Ardenne Service bent u aan het juiste adres voor een persoonlijke begeleiding, zowel...

    € 150.000,- 01-02-2022 Durbuy
  • NOIREFONTAINE : Vakantiehuis te huur voor 6-7 pers. NAS80

    NOIREFONTAINE : Vakantiehuis te huur voor 6-7 pers. NAS80

    Charmante natuurstenen vakantiewoning met terras en mooie, omheinde/afgesloten tuin, garage (1 wagen) en privé parking (2 wagens). Indeling van deze gîte 3 épis : Gelijkvloers : Inkomhal, WC-...

    € 310,- 06-12-2021 Durbuy
  • Noirefontaine  : Vakantiehuis te huur voor 6-7 pers.

    Noirefontaine : Vakantiehuis te huur voor 6-7 pers.

    In het hartje van de Ardennen, Semois vallei ! TE HUUR Maximale capaciteit : 6-7 volwassenen + 1 baby. 3 slaapkamers + 2 badkamers ( 1 x douche + 1 x ligbad). Charmante natuurstenen vakantiewo...

    € 310,- 28-10-2021 Durbuy