Prieel Romantiek 350 cm brons kleur​

 • Geplaatst:
  21-03-2020
 • Bekeken:
  594 keer
 • Adverteerder:
  INEKE Nicolai
 • Woonplaats:
  Numansdorp
 • Provincie:
  Zuid-Holland (NL)

Prieel Romantiek 350 cm brons kleur​ is een aanwinst voor in een romantische tuin voor gezellige High tea's, zwoele zomeravonden of romantisch buiten trouwen.

Op prachtige zonnige dagen kunt u volop genieten van deze metalen prieel Romantiek in uw tuin en op lange warme zomeravonden in een goed gezelschap zal deze metalen prieel uw favoriete plek op het terras en tuin worden.

Ook te bestellen op aanvraag met een wit zonnedak of regendak, zie foto 8, 9 en 10, prijs 650 euro.

Vrijstaand en met klimplanten bedekt zal hij een absoluut exclusief hoogtepunt zijn en uw tuin uitzonderlijk mooi maken. Deze ruime prieel is versierd met diverse ornamenten en de harmonieus gebogen draagarmen hennem een romantisch Ausbrennermotief in de vorm van roos ranken en laterale 97 cm hoge zijwanden. Het indrukwekkende dak wordt ondersteund door acht stevige buizen.

De armaturen en fittingen zijn gemaakt van stevig metaal en zoals u kunt zien, is hier de keuze van de materialen zeer zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het prachtig ingerichte en zorgvuldig met de hand gemaakte kader van metaal werd verfijnd met een antiek geïnspireerde roest patina! Exclusieve kwaliteit gewaarborgd voor uw droom van een prieel. Voor een lange tijd zult u van deze schoonheid volop kunnen genieten. U zal benijd worden door familie en vrienden met deze romantische prieel, in uw tuin.

U kunt kiezen uit de kleuren brons bruin, zie foto 1 bovenste kleur of bruin, zie onderste kleur.

Wit is helaas niet meer te bestellen maar u zou de prieel zelf ook kunnen overspuiten in wit.


Richtmaten:

Totale hoogte: 350 cm

Totale breedte boven: Ø 370 cm

Totale breedte onder: Ø 350 cm

Passagehoogte: 178,5 cm

Hoogte zijwanden: 97 cm

Kolomafstand: 128 cm (doorgangsbreedte)

Framedikte van stevige vierkante profielen: 25 x 25 mm.

Tips: Eerst de toppen van klein tot groot, bind eerst de grote ring in het buitengebied met tape bij de gewrichten, pas daarna schroeven. Draai niet alle onderdelen te vast, maar pas aan het einde.

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Prieel Romantiek 350 cm brons kleur​ in de rubriek tweedehands Tuindecoratie. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Prieel Romantiek 350 cm brons kleur​

 • Jumbo Seating Maxi

  Jumbo Seating Maxi

  Beschrijving Grote jumbo met verhoogde plantenbak en zitting. ⠀...

  € 4.499,- 04-04-2022 Numansdorp
 • Bloempot clayfibre

  Bloempot clayfibre

  Beschrijving Afmetingen: 22x22x22cm. Clayfibre. Afwateringsgat aanwezig. Gaat uit assortiment. Exclusief olijfboompje. Normale prijs €29,00. Op = Op!...

  € 25,- 04-04-2022 Numansdorp
 • Bloempot clayfibre

  Bloempot clayfibre

  Beschrijving Afmetingen: 30x30x30cm. Clayfibre. Afwateringsgat aanwezig. Gaat uit assortiment. Exclusief olijfboompje. Normale prijs €69,00. Op = Op!...

  € 60,- 04-04-2022 Numansdorp
 • Bloempot clayfibre

  Bloempot clayfibre

  Beschrijving Afmetingen: 40x40x40cm. Clayfibre. Afwateringsgat aanwezig. Gaat uit assortiment. Exclusief olijfboompje. Normale prijs €79,00. Op = Op!...

  € 70,- 04-04-2022 Numansdorp

Meer tweedehands zoekertjes van INEKE Nicolai

 • Bronzen hand met zes vlinders beeld

  Bronzen hand met zes vlinders beeld

  Bronzen hand met zes vlinders beeld is een symbolisch brons cadeau of geschenk voor diverse gelegenheden zoals tijdens een huwelijk, gedenk of tuinbeeld.​ Het bronzen beeld de hand met de zes vli...

  € 250,- 21-03-2020 Numansdorp