Pianoles met Natalia / Pianolessen in Erpe-Mere

 • Geplaatst:
  23-02-2020
 • Bekeken:
  478 keer
 • Adverteerder:
  Natalia8
 • Woonplaats:
  Erpe-mere
 • Provincie:
  Oost-Vlaanderen (BE)

Pianoles met Natalia biedt je het gevarieerde en indrukwekkende programma aan. Bent u klaar om de uitdaging aan te gaan om piano te leren spelen!

Hou je van piano? Wil je de techniek van je piano spel verbeteren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. De lessen gaan door bij mij thuis in Erpe-Mere (Burst).

Bij Pianoles met Natalia leert u werken aan de klank en frasering van kleine motieven. Naast deze leert u ook
de notenwaarden, de muzikale termen voor dynamiek en de plaats van de noten op de notenbalken. U leert ook zelfstandig piano spelen..

Ik ben professioneel klassiek geschoold. Ik speel solo (zelfstandig) op de piano, muzieknummers in verschillende genres. (waaronder bijvoorbeeld, filmmuziek en of klassieke muziek).

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Pianoles met Natalia / Pianolessen in Erpe-Mere in de rubriek tweedehands diverse studie. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Pianoles met Natalia / Pianolessen in Erpe-Mere

 • Bijlessen Spaans, Frans, wiskunde,...

  Bijlessen Spaans, Frans, wiskunde,...

  * Vooral Spaans, Frans en talen, maar ook andere vakken zoals Latijn, Nederlands, geschiedenis, wiskunde (tot 4de middelbaar) en fysica (tot 4de middelbaar). * Na een lange dag nog bijles volgen? U...

  € 0,- 08-10-2020 Erpe-mere
 • bijles wiskunde

  bijles wiskunde

  Wiskunde bijles aan studenten hoger middelbaar onderwijs (4de, 5de, 6de). Heb veel ervaring en reeds mooie successen geboekt. Ik kom aan huis....

  € 25,- 05-07-2020 Erpe-mere
 • Buffetpiano Sauter Ragazza

  Buffetpiano Sauter Ragazza

  Duitse buffetpiano Sauter ragazza. Als nieuw! Nieuwprijs 16500€ Kleur: zwart Hoogte: 122 Pianobankje gratis Af te halen in Antwerpen ( gelijkvloers)...

  € 8.000,- 23-07-2019 Erpe-mere
 • vintage werkende labolamp

  vintage werkende labolamp

  werkende en mooie vintage labolamp van een japans merk. funky lightbox 0468/229.483...

  € 30,- 21-07-2019 Erpe-mere