Bijlessen Spaans, Frans, wiskunde,...

 • Geplaatst:
  08-10-2020
 • Bekeken:
  243 keer
 • Adverteerder:
  bjr_lingua
 • Woonplaats:
  Ieper
 • Provincie:
  West-Vlaanderen (BE)

Bieden

* Vooral Spaans, Frans en talen, maar ook andere vakken zoals Latijn, Nederlands, geschiedenis, wiskunde (tot 4de middelbaar) en fysica (tot 4de middelbaar).

* Na een lange dag nog bijles volgen? Uw kind heeft al 7 of 8 uren op de schoolbanken gezeten... Vandaar mijn gemoedelijke en niet drammende aanpak. Het is de bedoeling dat uw kind er iets van opsteekt en met een voldaan gevoel terug naar huis gaat.

* Ik focus niet op 'een probleem'. Uw kind heeft misschien omwille van allerlei (rand)factoren wat leerachterstand of geniet in de 'normale schoolcontext' niet van de één-op-één aanpak die hem in staat stelt het 'euvel' te verhelpen. Mijn aanpak werkt motivatie verhogend in wederkerig verband!

* Vandaar dat ik rekening houd met de psychische en sociale achtergrond en dat m'n bijlessen helemaal afgestemd worden op de individuele noden van de student in kwestie. Hij/zij is de klant die recht heeft op het beste!

* Bijlessen bij Bjr Lingua zijn ludiek en op maat gemaakt. De leerling staat centraal en aan mijn enthousiasme en engagement moet hij/zij dat voelen!

* Resultaten en slaagkans gegarandeerd! Weinig jongeren vertrokken ontgoocheld bij mij!

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Bijlessen Spaans, Frans, wiskunde,... in de rubriek tweedehands diverse studie. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Bijlessen Spaans, Frans, wiskunde,...

 • bijles wiskunde

  bijles wiskunde

  Wiskunde bijles aan studenten hoger middelbaar onderwijs (4de, 5de, 6de). Heb veel ervaring en reeds mooie successen geboekt. Ik kom aan huis....

  € 25,- 05-07-2020 Ieper
 • Pianoles met Natalia / Pianolessen in Erpe-Mere

  Pianoles met Natalia / Pianolessen in Erpe-Mere

  Pianoles met Natalia biedt je het gevarieerde en indrukwekkende programma aan. Bent u klaar om de uitdaging aan te gaan om piano te leren spelen! Hou je van piano? Wil je de techniek van je piano ...

  € 25,- 23-02-2020 Ieper
 • Buffetpiano Sauter Ragazza

  Buffetpiano Sauter Ragazza

  Duitse buffetpiano Sauter ragazza. Als nieuw! Nieuwprijs 16500€ Kleur: zwart Hoogte: 122 Pianobankje gratis Af te halen in Antwerpen ( gelijkvloers)...

  € 8.000,- 23-07-2019 Ieper
 • vintage werkende labolamp

  vintage werkende labolamp

  werkende en mooie vintage labolamp van een japans merk. funky lightbox 0468/229.483...

  € 30,- 21-07-2019 Ieper