Eénpersoonsslaapkamer

  • Geplaatst:
    15-03-2020
  • Bekeken:
    852 keer
  • Adverteerder:
    Maes Chantal
  • Woonplaats:
    Antwerpen (linkeroever)
  • Provincie:
    Antwerpen (BE)

Ik had even een vraagje, weet er soms een persoon of ben jj die persoon waar ik voor een prijsje een volledige slaapkamer in eiklook kan aan verkopen, ze is van mijn mama bestaande uit een éénpersoonsbed,een kleerkast met dubbele deur links en dubbele deur rechts, in het midden een enkele deur, een nachtkastje, de slaapkamer staat uit elkaar bij Shurgard wegens plaatsgebrek, enkel het nachtkastje niet (zie foto) en zo ziet heel de kast eruit, ons mama heeft er niet in geslapen, ze sliep in haar zetelbed, ook heb ik ervan een spiksplinternieuwe matras en lattenbodem (appart te kopen), kan er iemand ons helpen aub ? Ik vraag 120 euro voor de slaapkamer en voor de lattenbodem en matras samen 100 euro, alles is ook apart te kopen of af te spreken. Bedankt mensen !

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Eénpersoonsslaapkamer in de rubriek tweedehands inboedels. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Eénpersoonsslaapkamer

  • Ronde tafel & 5 stoelen + dressoir kast

    Ronde tafel & 5 stoelen + dressoir kast

    Ronde tafel met 5 stoelen + lage dressoir kast. Gratis afhalen te Mechelen : 0494735156...

    € 0,- 04-09-2020 Antwerpen (linkeroever)
  • Massief eiken eetkamer

    Massief eiken eetkamer

    Buffet-vitrinekast, tafel met 6 stoelen en dressoir, allen in prima staat, kwalitatief en goed onderhouden, weg wegens dubbele inboedel, moet volgende week weg...

    € 750,- 14-06-2020 Antwerpen (linkeroever)
  • Goed mooi verzorg kerseneiken eetkamer met 5 stoelen, heel goed verzord

    Goed mooi verzorg kerseneiken eetkamer met 5 stoelen, heel goed verzord

    Mooi verzorgde kerseneieken eetkamer met 5 stoelen, mooi verzorgd...

    € 0,- 20-01-2020 Antwerpen (linkeroever)
  • Eetkamer met marmer

    Eetkamer met marmer

    Tafel met 6 stoelen, dressoir en barkast met marmer. Tafelblad is wel gebroken (zie foto) maar kan gemakkelijk vervangen worden....

    € 0,- 10-11-2019 Antwerpen (linkeroever)