Zwarte Halflange Heren Jas van Hugo Boss - Maat 48

  • Geplaatst:
    10-04-2023
  • Bekeken:
    180 keer
  • Adverteerder:
    ***N*** ***
  • Woonplaats:
    Brasschaat
  • Provincie:
    Antwerpen (BE)

Prachtige halflange zwarte jas van Hugo Boss.
Een jas die zowel in de zomer als de winter kan gedragen worden.

Deze jas hangt al een aantal jaren ongedragen in de kast omdat hij te klein is. Hij is heel weinig gedragen, toch heeft hij een aantal gebruikssporen of mankementen. Dat komt vanwege een ongeval met de brommer.
Het zijn plaatselijke, kleine defecten, die niet meteen in het oog springen als je de jas ziet.

Ten eerste zitten er op meerdere plaatsen, vooral aan de mouwen achteraan, witte kleine vlekjes. Het zou best kunnen dat die er nog uit gaan als hij naar de stomerij gaat, of gewassen wordt. Ik heb ook geen idee vanwaar die afkomstig zijn. Misschien zijn het allemaal kleine schroeiplekjes van over de grond te schuren bij het ongeval, ik kan weinig anders bedenken.

Er is ook een vlek aan de onderkant van de mouw (ik heb overal foto's van bijgevoegd).

Dan is er een gaatje in een mouw,dat zit aan de achterkant van de mouw, dat gat is er wel degelijk gekomen van over de grond te schuren, ik denk dat de stof daar wat verbrand zal geweest zijn.

Verder zitten er minieme gaatjes aan de rand van de opgestikte zak. Onderaan de jas, is de stof aan een punt gerafeld. Onderaan een mouw zit er ook een gaatje.

Op zich lijkt het veel, maar het is echt niet zo als je de jas ziet of draagt dat die dingen meteen keihard opvallen. Anders zou ik de jas ook nooit zo hebben weggehangen in de kast. Die vlekjes zijn er misschien ook gekomen door de jas te nat weg te hangen,kan ook zijn, ik heb werkelijk geen idee.

Ik heb heel veel foto's genomen, van bepaalde gebreken meerdere foto's, dus het zijn niet allemaal andere gebreken per foto!!
Zoals je ook duidelijk ziet op de eerste foto's waar de jas volledig op staat, zie je het gewoon niet.. Ik heb alle gebreken uitvergroot op de foto's. Ik heb ook geen enkele foto bewerkt zodat het er beter uitziet dan het is. Deze jas kan zeker nog gedragen worden.

Vermits er maar 8 foto's kunnen geplaatst worden bij de advertentie, mag U me altijd mailen voor meer foto's. Ik heb er 23 in totaal.


Model Primavera
Maat 48 (Medium)
Oksel tot oksel 62 cm
Lengte jas 1,05 cm
Schouderbreedte ongeveer 54 cm
Mouw : 60 cm
Split achteraan onderaan 30 cm


Nieuwprijs 499 Euro.

Vanwege de gebruikssporen mag hij weg voor de vaste prijs van 80 Euro. Dan gaat er 420 Euro korting af, meer korting geef ik niet. Dit is een korting van ongeveer 85% op de aankoopprijs.

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Zwarte Halflange Heren Jas van Hugo Boss - Maat 48 in de rubriek tweedehands Mantels . Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Zwarte Halflange Heren Jas van Hugo Boss - Maat 48

  • Heren en Dames lederen jas

    Heren en Dames lederen jas

    lederen herenjas zwart maat 50 met Gory niet gedragen telefoon 016/443844 Lederen damesjas is als nieuw heel zelden gedragen kleur bruin maat 38-40 ook merk Gory...

    € 0,- 25-09-2020 Brasschaat
  • Heren en Dames lederen jas

    Heren en Dames lederen jas

    lederen herenjas zwart maat 50 met Gory niet gedragen telefoon 016/443844 Lederen damesjas is als nieuw heel zelden gedragen kleur bruin maat 38-40 ook merk Gory...

    € 0,- 25-09-2020 Brasschaat
  • Heren en Dames lederen jas

    Heren en Dames lederen jas

    lederen herenjas zwart maat 50 met Gory niet gedragen telefoon 016/443844 Lederen damesjas is als nieuw heel zelden gedragen kleur bruin maat 38-40 ook merk Gory...

    € 0,- 25-09-2020 Brasschaat
  • hele mooie jan nieuw deim

    hele mooie jan nieuw deim

    Hele mooie nieuwe jas in deim. Nooit gedragen. Maat 38....

    € 15,- 08-06-2020 Brasschaat

Meer tweedehands zoekertjes van ***N*** ***

  • Leuke Bodywarmer in Zachte Donkerroze Kleur - Maat 92

    Leuke Bodywarmer in Zachte Donkerroze Kleur - Maat 92

    Nieuw : leuke zacht donkerroze bodywarmer met paarse lekker warme voering. Sluit met een rits van boven tot onder. Onderaan zit een koordje in de boord, zodat hij kan aangespannen worden naargel...

    € 10,- 26-11-2023 Brasschaat
  • Nieuwe Rode Regenlaarsjes van Jip en Janneke

    Nieuwe Rode Regenlaarsjes van Jip en Janneke

    Nieuwe rode regenlaarsjes van Jip en Janneke. Nooit gedragen, kleindochter vond ze niet mooi.. Maat 26 staat erop maar de voetzool is iets tussen de 17,5 en de 18 cm dus ik denk dat de maat die ...

    € 10,- 26-11-2023 Brasschaat
  • Nieuwe Schattige Eenden Slofjes Maat 24/26

    Nieuwe Schattige Eenden Slofjes Maat 24/26

    Nieuwe leuke kinderslofjes in de vorm van een eendenkopje. Het voorste stuk waar de tenen inzitten is de snavel en de rest van de slofjes is bekleed met een heel dikke zachte zwarte pels. Die pels ...

    € 5,- 26-11-2023 Brasschaat
  • Leuke Slofjes in de vorm van Bijtjes - Maat 18/19

    Leuke Slofjes in de vorm van Bijtjes - Maat 18/19

    Nieuwe superleuke slofjes in de vorm van twee bijtjes. Er zit een soort elastisch sokje aan vast dat de warmte goed vasthoudt. Geel met zwart gestreept, de oogjes zijn erop geborduurd, dus dat z...

    € 5,- 26-11-2023 Brasschaat