Tweedehands verzorgingskussen

  • verzorgingstafel

    mooie verzorgingstafel ,met 4 ruime opberg laden en bovenaan een ruim badje om de baby te wassen .Badje kan apart weg draaien van de verzorgskus bovenaan. in goede staat en zonder schade .

    € 50,- Zwevegem
Wil je je baby comfortabel verschonen en / of voeden? Dan gaat dit het beste met een verzorgingskussen. Vind je verzorgingskussen, voedingskussen, luierkussen, aankleedkussen of hoezen voor de kussens op zoekertjes.net! Zo simple is het! Nieuw en 2de hands op zoekertjes.net vind je het! Ben je een handelaar of een particulier die graag verzorgings producten voor baby en kind verkoopt? Ook dat is mogelijk op zoekertjes.net! Hier plaats je een gratis zoekertje en de verkoop kan beginnen. Zoekertjes.net is de snelst groeiende aanbieder van Belgie.Ga dus snel naar zoekertjes.net en verkoop met heel veel pret!

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Hier vindt u alle verzorgingskussen – Kinderen & Baby's zoekertjes te koop of te huur aangeboden en gevraagd. Plaats ook een gratis zoekertje tusen de andere verzorgingskussen – Kinderen & Baby's zoekertjes voor nieuwe of tweedehands verzorgingskussen – Kinderen & Baby's aanbiedingen.
(0 zoekertjes in de kijker)