Tweedehands fietsstoeltjes

 • Stevige vintage fietskinderstoel

  Stevige vintage fietskinderstoel in harde plastic voor montage op bagagedrager achteraan fiets - met ingewerkte voetsteunen Merk : Rex Sitsen – Kleur : orange Is gebruikt maar geen nog heel netjes

  € 8,- Willebroek
 • Fietsstoel

  fietsstoel merk Hamax-siesta + bevestiging

  € 0,- Vrasene
 • KINDERSPEELGOED

  Zie foto.

  € 25,- Denderhoutem
 • Laat uw auto vandaag nog gratis taxeren

  Gratis online waardebepaling van uw auto. Meer dan 20 lokale vestigingen. VERKOOP UW AUTO VANDAAG NOG!

  n.o.t.k n.v.t.
 • fietsstoeltje

  Fietsstoeltje om te bevestigen achteraan op fiets, verstelbare zithouding, in goede staat. Merk : okbaby

  € 0,- Outer
 • fietsstoeltje

  Stoeltje voor achteraan op de fiets. Verstelbare rugleuning en voetsteuntjes. Te bevestigen aan de buis van het fietszadel.

  € 25,- Kalmthout
Samen op de fiets met je baby of kind? Dan heb je wel een fietsstoeltje nodig! Gelukkig kan je dan naar zoekertjes.net om er 1 aan te schaffen! Hier wordt van alles aangeboden voor je fiets. Fietsstoeltjes voor vóórop de fiets, fietsstoeltjes voor achterop de fiets, zelfs fietsstoeltjes voor op de mountain bike, kun je op zoekertjes.net vinden! Is je baby of kind inmiddels te groot geworden voor het fietsstoeltje? Plaats dan een gratis zoekertje op zoekertjes.net en verkoop hem gemakkelijk en snel. Zoekertjes.net is de snelst groeiende aanbieder van Belgie. Dus bereik je kopers met gemak op zoekertjes.net. Je kan de zoekertjes plaatsen als particulier en/of als handelaar. Dus plaats hier je zoekertje en verkopen maar!

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Hier vindt u alle fietsstoeltjes – Kinderen & Baby's zoekertjes te koop of te huur aangeboden en gevraagd. Plaats ook een gratis zoekertje tusen de andere fietsstoeltjes – Kinderen & Baby's zoekertjes voor nieuwe of tweedehands fietsstoeltjes – Kinderen & Baby's aanbiedingen.
(0 zoekertjes in de kijker)