Woning

  • Geplaatst:
    18-05-2019
  • Bekeken:
    866 keer
  • Adverteerder:
    reginacicilia@hotmail.com
  • Woonplaats:
    Curacao
  • Provincie:
    Namen (BE)

Prijs: ANG 595.000 Bouwjaar: 2000
Slaapkamers: 4 Badkamers: 2
Beschikbaarheid: Per direct Kavelgrootte: 1.010 m²
Gemeubileerd: Nee

Huisdieren toegestaan: Ja
Deze karakteristieke woning bestaande uit een entree via een open patio wordt met veel trots aangeboden. De woning bevindt zich in Toni Kunchi Curaçao een van de meest populaire wijken van Curaçao.
Op slechts enkele minuten rijden van restaurants, winkels, stranden en het centrum van Willemstad vindt u deze prachtige woning. De villa is gebouwd op een riante kavel van niet minder dan 1.010 m2 eigendomsgrond.

De woning is erg fris op de wind gebouwd en heeft rondom het huis meerdere terrassen, met ieder een heerlijke ambiance. Achter de woning is er een overdekte porch, een gazebo en een bar met BBQ faciliteiten aanwezig. Naast de woning ligt een meidenkamer, met badkamer en een overdekte carport. Onder een deel van de woning is er een berging. In de tuin is er een deepwell aanwezig met zeer schoon grond water, wellicht is het in de toekomst mogelijk om een zwembad en jacuzzi bij te bouwen.

Bij binnenkomst betreedt u een grote open woonkamer van waaruit u de verschillende slaapkamers, terrassen en keuken bereikt. De keuken met eetruimte is erg ruim van opzet, met toegang tot een berging, en een washok met een ruime inbouwkast. Door het hoge plafond wordt er veel ruimte gecreëerd en is het fris in de woning. De master bedroom heeft zijn eigen badkamer en voldoende kastruimte. De master bedroom beschikt tevens over een ligbad en dubbel was meubel. De tweede slaapkamer met een ruime inbouwkast deelt met de derde slaapkamer een badkamer voorzien van ruime regendouche en toilet. De vierde slaapkamer is ingericht als een studeerkamer, studio met daarnaast een televisiekamer, sairre. Warm water installatie voor de woning, zowel 110V als 220V is aanwezig. Tevens is de woning recentelijk geheel geschilderd.

Toni Kunchi Curaçao is een populaire wijk die ligt ten Noord/Oosten van Willemstad. Toni Kunchi grenst aan de Santa Rosaweg waar je aan weerszijden vele restaurants en winkeltjes vindt. De dichts bijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 5 minuten rijden (Centrum Supermarkt in Mahaai). Stranden als Jan Thiel Beach en Seaquarium Beach zijn binnen 20 minuten per auto te bereiken.
Please just a call at +59995610378 or a email

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Woning in de rubriek tweedehands Villa's. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Woning

  • Woning te  koop Ardennen, regio La Roche en Ardenne

    Woning te koop Ardennen, regio La Roche en Ardenne

    Ruim woonhuis met aparte garage/guest house op een riant stuk grond. Het hoofdgebouw bestaat uit een grote inkomhall die toegang geeft tot de woonkamer met houtkachel en eetplaats, ingerichte keuken m...

    € 370.000,- 19-07-2022 Curacao
  • Uniek object: Prachtig gelegen Landgoed in de Eifel

    Uniek object: Prachtig gelegen Landgoed in de Eifel

    Uniek object: Prachtig gelegen Landgoed met mooie Villa, ruim houten blokhuis en gastenverblijf in alleenligging in Mürlenbach Aan de rand van het schilderachtig gelegen dorpje Mürlenbach in het mo...

    € 860,- 13-05-2022 Curacao
  • Hongarije . villa + 3 bouwgrondstukken

    Hongarije . villa + 3 bouwgrondstukken

    Hongarije : mooie nieuwbouw-villa te koop voor 6/8 personen, rechtstreeks van eigenaar, gelegen in een idyllisch dorp Miháld ten zuidwesten van het Balatonmeer, 15 km van de grote stad Nagykanizsa (...

    € 135.000,- 20-03-2022 Curacao
  • Prachtig gelegen villa op ruim 27000 m2 grond.

    Prachtig gelegen villa op ruim 27000 m2 grond.

    Een geweldig mooie villa van 130 m2 met een zwembad van 8.5 x 4,5 m. Met een grote twee deurs garage/schuur van 74 m2 voorzien van een 15 tal zonnepannelen (2014) die het gehele pand voorzien van elek...

    € 275.000,- 03-09-2019 Curacao