Limited Edition Bondage Bank - faux leather

 • Geplaatst:
  28-11-2018
 • Bekeken:
  292 keer
 • Adverteerder:
  Alternate
 • Woonplaats:
  Rotterdam
 • Provincie:
  Zuid-Holland (NL)

Bieden

Ik heb hier voor u een speciale bondage bank. Heeft u ondeugend subje of slaafje? Dan kan deze bondage bank u wel helpen.

Gemaakt van stainless steel, voorzien met maar liefst 27 metalen ringhaken, faux leather bekleding en wielen. Met deze bondage bank bent u of uw slaafje uren zoet. Of u kunt het gebruiken als meubel of tentoonstel stuk, het is een prachtig stukje werk.

Ook wat heel fijn is aan deze bondage bank is dat het makkelijk in elkaar te zetten is of uit elkaar te halen is. Het is mogelijk om het in je eentje te doen binnen 20 a 30 minuten, en nog sneller met hulp.

Van deze bondage bank zijn er niet veel gemaakt en zijn niet meer te koop. Deze bondage bank is compleet nieuw en niet gebruikt. Het was als display piece neergezet, dus de kwaliteit is net als nieuw.

De reden dat ik helaas afscheid moet nemen van deze bank, is omdat ik zal gaan verhuizen en ik heb er helaas geen ruimte meer voor.

Als u besluit om het te kopen moet u het zelf ophalen aangezien ik geen vervoersmiddel tot mijn beschikking hebt.

Afmetingen zijn ongeveer
1m hoog, 1m breed, 2m+ lang
Vergelijkbaar met een eenpersoons bed

Voor meer vragen:
Alternate-pay@hotmail.com

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Limited Edition Bondage Bank - faux leather in de rubriek tweedehands allerlei. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Limited Edition Bondage Bank - faux leather

 • Ik zoek een seksdate met een ervaren man

  Ik zoek een seksdate met een ervaren man

  Mijn naam is Paula en ik studeer nog, ik zou dolgraag en seks date willen met een man die al wat ervaring heeft en mij op het gebied van seks het een en het ander zou kunnen leren, zou jij die man voo...

  € 0,- 21-02-2020 Rotterdam
 • Waarom ben ik nog steeds single?

  Waarom ben ik nog steeds single?

  Nou daar gaan we dan.... Mijn vriendinnen vroeger mij gisteren waarom nou nog steeds single ben. Ik heb er eerlijk antwoord op gegeven. Degene aan wie ik mijn hart gaf die braken hem ook. Ik kreeg mij...

  € 0,- 21-02-2020 Rotterdam
 • Discreet vertoeven ... 24/24 - 7/7

  Discreet vertoeven ... 24/24 - 7/7

  Kamers CARNAC 24/24 – 7/7 Professionele kamerverhuur met roomservice, reeds jaren gekend en gesmaakt bij het betere publiek ... In een uiterst discrete omgeving biedt Carnac U een ruim assortiment...

  € 45,- 18-02-2020 Rotterdam
 • Pittig en ondeugend

  Pittig en ondeugend

  Pittig! Ondeugend! En tikkeltje prettig gestoord! Yeahhh daar ben je dan! Stop maar hoor met zoeken hier moet je zijn! Want we willen niet dat je verder kijkt. Ik denk dat jij pittig ondeugend wel...

  € 0,- 18-02-2020 Rotterdam
plaats advertentie