Geopat - Geopad - vezels - tapijtsnippers - cofibres - bodemsneip...

 • Geplaatst:
  06-08-2019
 • Bekeken:
  1587 keer
 • Adverteerder:
  ivanpeeters
 • Woonplaats:
  Pelt
 • Provincie:
  Limburg (BE)

Bieden

GEOPAT® is een geregistreerde merknaam, die in de volksmond werd overgenomen. GEOPAT® wordt ook wel eens polyvlokken of geotextielsnippers genoemd en bestaat uit een geotextielsnipper met een gemiddelde grootte van 2 cm².

Deze snipper wordt getrokken uit een ongeweven geotextieldoek. GEOPAT® houdt 20% vocht vast waardoor uw piste langer vochtig blijft en het ideaal is voor een dressuur- of springbodem.
Afhankelijk van het soort zand en de beregening wordt er 2 à 3 kg per m² vermengd in het zand.

De ideale mengeling geeft uw bodem de ideale structuur. De gewenste mix is 2 à 3 kg GEOPAT® per m2 toplaag. We verdelen de GEOPAT® over de piste, wat zowel manueel als machinaal kan gebeuren. Daarna mengen we gedurende een lange periode de GEOPAT® door uw toplaag met een rotor-eg. Dit moet cm per cm gebeuren tot we op de juiste diepte zitten. Nadien wordt de piste veelvuldig besproeid met water. Door de juiste verhouding te hanteren, het juiste product te gebruiken en de juiste personen in te schakelen heeft u de hoogst mogelijke zekerheid wat betreft de aanleg van uw bodem.

TAPIJTVEZELS
Cofibres zijn vezels die grijs/bruin van kleur zijn. Deze vezels worden gebruikt om de bodem een hogere stabiliteit, veerkracht en een verbeterde schokabsorptie te geven.

Het is een zuiver gesneden materiaal met een sterkere vezelstructuur en een minimale aanwezigheid van stof- en latexresten.

Vaak worden cofibres gebruikt in combinatie met GEOPAT® of geofibres. Ook zand gemengd met enkel cofibres kan een zeer goed resultaat opleveren. Cofibres zijn ideaal om longeer- en vrijspringpistes nog meer draagkracht te geven.

In vergelijking met GEOPAT® houden cofibres maar 6% vocht vast, waardoor er dus meer gesproeid moeten worden. Cofibres worden ook stabilityfibres of tapijtvezels genoemd. Deze fibres zijn gunstiger in prijs vanwege hun kleur.
De ideale mengeling geeft uw bodem de ideale structuur. De gewenste mix is 2 à 3 kg cofibres per m2 toplaag. We verdelen de cofibres over de piste, wat zowel manueel als machinaal kan gebeuren. Daarna mengen we gedurende een lange periode de cofibres door uw toplaag met een rotor-eg. Dit moet cm per cm gebeuren tot we op de juiste diepte zitten. Nadien wordt de piste veelvuldig besproeid met water. Door de juiste verhouding te hanteren, het juiste product te gebruiken en de juiste personen in te schakelen heeft u de hoogst mogelijke zekerheid wat betreft de aanleg van uw bodem.

Bij ons kan u terecht voor iedere vezel die in de bodem verwerk wordt.
Geopat , cofibres, tapijtvezels, geofibres, tapijtsnippers , polyvlokken .

PISTESLEEP - BODEMSLEEP
•Gegalvaniseerd robuust stalen frame
•Werkbreedte 2m en 2.40m
•Draaikop volgsysteem
•In hoogte verstelbare aandrukrol
•Geïntegreerde hoefslag verwijderaar
•2 rijen triltanden in hoogte verstelbaar
•Totaal gewicht 325 kg
•Vulbare aandrukrol

Geopat.be heeft na testen een bodemsleep ontwikkeld die perfect kan voldoen aan verschillende soorten bodems.

Onze sleep is ontwikkeld met 3 messen op hoogte afgesteld zodat ze de bodem perfect glad strijken. De eerste rij tanden egaliseert de bodem terwijl de twee rij tanden alles netjes afwerkt.

Een vulbare rol drukt de bodem mooi vast. Deze loopt op lagers die steeds ten alle tijden gesmeerd kunnen worden. De speciaal ontworpen draaikop zorgt ervoor dat de sleep de tractor netjes volgt en dat ze niet uitzwenkt. Hierdoor kan u dieper in de hoeken slepen en makkelijk tussen de hindernissen door slepen.

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Geopat - Geopad - vezels - tapijtsnippers - cofibres - bodemsneip... in de rubriek tweedehands paarden. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Geopat - Geopad - vezels - tapijtsnippers - cofibres - bodemsneip...

 • Super lieve B pony te koop

  Super lieve B pony te koop

  Naam : Mary Grace Geslacht : Merrie Ras en oorsprong : moeder is een zwarte Welsh spring pony van 1m18, de vader een overo paint van 1m34 Vacht : overo Leeftijd : 1, 5 jaar, geboren 15/03/2021 Sc...

  € 1.700,- 30-11-2022 Pelt
 • 1e keus zwarte ibc containers 1000L

  1e keus zwarte ibc containers 1000L

  Nieuwe 1e keus zwarte Ibc containers 1000L Nieuwe blazen en gebruikte korven als nieuw Op plastieke en ijzeren palet : 135€ Ook transparante Ibc en melkwitte Ibc te koop Prijs op aanvraag 049...

  € 135,- 13-05-2022 Pelt
 • wei voor paard of pony te huur met stalling verdeeld in 2 boxen en zadel of voorraadkamer, ca 40 arer

  wei voor paard of pony te huur met stalling verdeeld in 2 boxen en zadel of voorraadkamer, ca 40 arer

  Wei te huur in Zonhoven, Ballebroekweg, met houten stalling verdeeld in 2 boxen en 1 voorraad of zadelkamer. Ca 40 are. Enkel verhuur op lange termijn. 0478 398692...

  € 0,- 18-04-2022 Pelt
 • Ibc containers 1000L als nieuw

  Ibc containers 1000L als nieuw

  Mooie 1e keus ibc containers 1000L als nieuw Komende uit de voeding Gereinigd en klaar voor gebruik Geen chemische rommel Op plastieke of metalen palet Niet van nieuw te onderscheiden Vaste prij...

  € 75,- 16-02-2022 Pelt

Meer tweedehands zoekertjes van ivanpeeters

 • stalbenodigdheden - stal artikelen

  stalbenodigdheden - stal artikelen

  Te koop KRUIWAGENS Verschillende maten en uitvoeringen kruiwagen. Kruiwagen met een inhoud van 330 liter , 430 liter, 600 liter. Allemaal met polyethylene bak en 2 wielen met stalen velg op kogel...

  € 0,- 06-08-2019 Pelt