Leer hoe de kern van vroegere gebeurtenissen aan te pakken!

  • Geplaatst:
    10-12-2018
  • Bekeken:
    729 keer
  • Adverteerder:
    Nastia
  • Woonplaats:
    Leest
  • Provincie:
    Antwerpen (BE)

Ze zeggen vaak: iedereen heeft een rugzakje. Alleen liggen er bij sommigen heel zware stenen in. En als je zo'n iemand bent dan kan het zijn dat het verleden bij momenten te zwaar is om te dragen, dat vroegere gebeurtenissen je leven nu nog steeds bemoeilijken en je afremmen, dat je nog steeds last hebt van emoties en gedachten van vroeger. Zelf had ik een hele zware rugzak (zo voelde dat tenminste). Ik wou graag minder angstig zijn, de uitdagingen in mijn leven durven aangaan, minder last hebben van emoties, meer vertrouwen hebben in mezelf en gewoon in evenwicht zijn.

Ondertussen weet ik dat er veel methodes zijn om de automatische reacties van je lichaam (emoties, gedachten, fysieke reacties) uit te schakelen. Op zondag 27 januari wil ik je kennis laten maken met één daarvan. Tijdens de workshop leer je onder andere:
- Waarom je doet wat je doet in bepaalde situaties
- Wat gebeurt er als je iets pijnlijk meemaakt en de gevolgen ervan
- Hoe kan je je automatische reacties veranderen
- Een praktische oefening om vroegere automatische reacties van je lichaam uit te schakelen (gemakkelijk om thuis zelf te doen)
- Waarvoor kan je deze oefening nog gebruiken

Via onderstaande link vind je meer informatie, praktische details en kan je je inschrijven. Om een veilige omgeving te creëren en voldoende ruimte te hebben voor alle vragen is aantal deelnemers beperkt tot maximum 10.

https://herontdekjezelf.be/product/workshop-leer-hoe-de-kern-van-vroegere-gebeurtenissen-aan-te-pakken/

info@herontdekjezelf.be
0468/15.18.75

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Leer hoe de kern van vroegere gebeurtenissen aan te pakken! in de rubriek tweedehands cursussen en workshops. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Leer hoe de kern van vroegere gebeurtenissen aan te pakken!

  • Notenleer les

    Notenleer les

    Liefde voor notenleer? Het kan in Harteklop! We organiseren een beginnerscursus voor volwassenen en ook een gevorderde cursus voor wie zich verder wil verdiepen in de theoretische kant van muzie...

    € 0,- 19-08-2020 Leest
  • Muziekles op jouw maat en tempo

    Muziekles op jouw maat en tempo

    Zin om een instrument te leren spelen? Zin om beter te worden? Op zoek naar les op jouw maat, in het genre van jouw keuze? Kijk dan eens op www.harteklop.be! Harteklop is een alternatieve muzieksch...

    € 0,- 19-08-2020 Leest
  • Spaanse lessen

    Spaanse lessen

    Hola, Ik zal me even voorstellen, ik ben Silvia van der Linden-Quintana en kom oorspronkelijk uit Peru. Ik woon nu al 20 jaar in Nederland en geef Spaanse lessen op de Volksuniversiteit en natuurli...

    € 30,- 19-08-2020 Leest
  • De meeste complete gids van internet voor starters na 50 jaar

    De meeste complete gids van internet voor starters na 50 jaar

    De meeste complete gids van internet voor starters na 50 jaar ,5-delige basiscursus ; o.a ; 1/ Welke computer of laptop kan ik kopen ? 2/ Leren omgaan met internet 3/ Leren email versturen 4/ Hoe ...

    € 0,- 27-04-2020 Leest