ISABELLA Voortent in zeer goede staat

 • Geplaatst:
  24-03-2020
 • Bekeken:
  716 keer
 • Adverteerder:
  Arie de Visser
 • Woonplaats:
  Raamsdonk
 • Provincie:
  Noord-Brabant (NL)

Bieden

Deze Isabella voortent is weinig gebruikt en ziet er uitstekend uit.
Ik heb deze voortent kort geleden compleet met mijn pas aangeschafte caravan gekocht. Ik heb hem zelf nog niet opgezet. Hij is echter wel door mij gecontroleerd en ziet er zeer goed uit. Zelfs geen kleurverschillen te zien.
(Vandaar dat ik de 1e foto van het totaaloverzicht van de juiste versie even heb geleend. De overige foto's zijn wel origineel.)
Ik verkoop de voortent aangezien ik nog een prima passende luifel heb van mijn vorige caravan. Mijn voorkeur gaat uit naar een luifel, aangezien ik meestal overal maar een kortere periode blijf staan.
Bijzonderheden m.b.t. deze voortent;
- Het betreft hier de Isabella Ambassador Moonlight.
- is 2,50 mtr. diep en heeft framemaat 18,volgens Isabella geschikt voor omloop A maat 936-985. Isabellamaat 950-975 (989).
- Het frame bestaat uit carbon-X glasfiber lichtgewicht buizen.
- Het frame is voorzien met Isafix stangklemmen.
- Aan beide zijden zijn insectenhorren aanwezig.
- Wordt geleverd met originele gordijnset.
- Tevens worden 2 kunstof bakken met hulpmateriaal (lijnen, haringen etc.)
en een Walker Jolax tenttapijt (2.50x5.60) meegleverd)

Werkwijze m.b.t. Coronavirus.
Belangstellende met ING rekening stuur ik desgewenst na ontvangst van telefoonnummer en adresgegevens een betaalverzoek. Ik maak een kijkafspraak en leg de tent met toebehoren in de achtertuin, zodat u hem kan bekijken. Indien u hem wil hebben, betaald u met uw mobieltje het betaalverzoek. Als ik het bedrag heb ontvangen kunt u de aankoop mee naar huis nemen.
Anders kunt u ook contant betalen waarbij we 1,5 meter afstand in acht nemen.

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop ISABELLA Voortent in zeer goede staat in de rubriek tweedehands Voortenten. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met ISABELLA Voortent in zeer goede staat