4 in 1 Tentkachel van Walter Tents

 • Geplaatst:
  24-01-2011
 • Bekeken:
  3262 keer
 • Adverteerder:
  Walter Tents
 • Woonplaats:
  Rotterdam
 • Provincie:
  Zuid-Holland (NL)

De 4 in 1 tentkachel heeft 4 functies en kan worden gebruikt als:

1. Tentkachel/Tuinkachel
2. Rookoven
3. Vuurkorf
4. BBQ


De kachelbuizen kunnen worden opgeborgen in de kachel zelf, zodat het een compact pakket wordt. Het totaal gewicht van de kachel (190 cm hoog) + accessoires bedraagt 8,5 kg. De kachel wordt geleverd in een stevige opbergtas. De kachel is behandeld met hittebestendige verf, hij bladdert dus niet af!
Er zit ook een thermometer op de kachel, zodat u de temperatuur kunt bijhouden tijdens bbq'en, rookoven gebruik en bij het pizza bakken.

Wij verkopen ook schoorsteen-doorvoeren voor in de tent, zodat u de kachelpijp veilig door het tentdoek kunt steken. Uiteraard is de kachel ook te gebruiken als terraskachel. Er zit een vonkenvanger in de kachel en een rooster dat u voor de kachel kunt zetten, zodat vonken zoveel mogelijk worden opgevangen.

Omvang levering:

Set kachelbuizen (hoogte totaal 190 cm), BBQ-rooster, handige grijptang, werkhandschoenen.


Als u meer informatie wilt over de kachels en mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen na 18:00 uur en heel het weekend. (Via e-mail 24 uur per dag)


GRATIS VERZENDING!



Met vriendelijke groet,

Walter Tents
+31(0)6 244 86 496 (Op werkdagen na 18:00 uur + heel het weekend)

Bezoek de website

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop 4 in 1 Tentkachel van Walter Tents in de rubriek tweedehands kachels. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met 4 in 1 Tentkachel van Walter Tents

 • Standkachel set 2KW Diesel 12V luchtverwarming

  Standkachel set 2KW Diesel 12V luchtverwarming

  Deze stand kachels zetten de energie uit diesel om in warme lucht. Door het aansluiten van verschillende luchtkanalen kan de lucht verplaatst worden naar de gewenste locatie en met keuze uit verschill...

  € 510,- 09-10-2017 Rotterdam
 • Sievert reduceer / slagbreukventiel

  Sievert reduceer / slagbreukventiel

  Sievert reduceer / slagbreukventiel Te koop en nieuw in doos: Sievert reduceer / slagbreukventiel, messing, max. inlaatdruk 4bar - 309399 Sievert reduceer / slagbreukventiel voor beveiligin...

  € 30,- 12-08-2016 Rotterdam
 • camper - caravan verwarming aansluitbaar op dieseltank

  camper - caravan verwarming aansluitbaar op dieseltank

  Vermogen 5000 watt brandstof Diesel (aansluitbaar op dieseltank) aansluiting op batterij 12v diesel verbruik 0.17-0.6 liter/uur output Power 15-90w - warme lucht (ook aansluitbaar op wate...

  € 820,- 19-12-2014 Rotterdam
 • twee gasconvectoren voor buiten aansluiting

  twee gasconvectoren voor buiten aansluiting

  twee gasconvectoren vuren met muuraansluiting bijgeleverde buizen voor de uitlaat gassen zie foto eentje gaat langs boven open om de verwarming harder te zetten de andere gaat langs voren ...

  € 0,- 07-05-2013 Rotterdam
plaats advertentie