Gitaarles prive (Wilrijk)

 • Geplaatst:
  25-06-2019
 • Bekeken:
  4078 keer
 • Adverteerder:
  Ben Boeckx
 • Woonplaats:
  Wilrijk
 • Provincie:
  Antwerpen (BE)

Hoi gitaristen (in wording) !

Mijn naam is Ben en ik geef ondertussen al ruim 10 jaar gitaarlessen op maat. Mijn persoonlijke repertoire bestrijkt vele muziekgenres gaande van klassiek en fingerpicking gitaar tot blues, rock, metal en vanalles daar tussenin. Verder heb ik ook ervaring als optredend muzikant in de folkband Medra en Iron Maiden coverband Nediam Nori.

Ben je een absolute beginner en heb je net je eerste gitaar gekocht, maar weet je niet hoe je van start moet gaan? Word je overspoeld door een teveel aan informatie op het internet en weet je niet waarmee je best eerst begint om een technisch onderlegd gitarist te worden? Zoek je een goede mentor voor je kind om hem of haar het gitaarspel te introduceren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb zeer veel ervaring met het geven van privelessen aan beginners en zal jou materiaal bezorgen waarmee je op zeer korte tijd snel vooruitgang boekt. Ook gitaristen die al langer bezig zijn maar ondertussen een beetje zijn uitgekeken op hun eigen manier van spelen en een ruimere blik nodig hebben om weer verder te kunnen, mogen zeker van zich laten horen en zullen bij mij aanknooppunten vinden om hun spel interessanter te maken.

Ik werk met verschillende cursussen die door middel van effici√ęnte combinatie en mits oefening snel resultaten zullen opleveren. Deze zijn:

1) Akkoorden: gaande van de open basisakkoorden die je al kan gebruiken in vele popliedjes tot barrée-akkoorden en andere akkoorden met gecompliceerde extensies (vierklanken,
vijfklanken,..). Er zijn oefeningen voorzien met specifieke slagritmes in stijgende moeilijkheid
2) Blues: je leert de pentatonische toonladders gebruiken en de typische blues akkoorden spelen. Interessante studies met riffs en licks in stijgende moeilijkheidsgraad. Een interessante cursus voor iedereen die zichzelf wil ontplooien in het (fingerpicking) blues-,
rock- of metalgenre.
3) Fingerpicking: gitaarspel zonder plektrum in tirando slag, gaande van eenvoudige akkoordlicks en kleine muzikale stukjes tot ragtime guitar, blues picking en hedendaagse akoestische gitaar.
4) Techniek: oefeningen specifiek gericht op accuratesse, snelheid en cooördinatie tussen linker- en rechterhand. Het spreekt voor zich dat vele gitaartechnieken in elk onderdeel van de les zullen verbeterd of aangeleerd worden. Meestal raad ik aan om deze oefeningen op zich als opwarming voor het eigenlijke gitaarspel toe te passen.
5) Muziektheorie: leer vrij improviseren over akkoordenreeksen en je eigen
nummers componeren. Met deze cursus geraak je al doende wegwijs binnen de regels van de tonale muziek en leer je alles over opbouw van akkoorden, diatonische harmonie en
bijpassende toonladders, modulatie en nog veel meer.
6) Notenleer: ik werk met verschillende boeken voor zowel kinderen als volwassenen. Leer partituren lezen zodat je deze ook voor andere instrumenten kan toepassen. Ik help je bij je examens voor de muziekacademie!
7) Liedjes: ik beschik over een zeer uitgebreid repertoire dat doorheen de jaren is opgebouwd en dat zich zoals gezegd uitstrekt over verschillende muziekgenres. Tijdens de tweede gitaarles kom ik meestal te weten op welk niveau mijn leerling zich bevindt en hoeveel tijd hij of zij wekelijks wenst te besteden aan oefenen. De liedjes die gebruikt worden zullen hier dan ook van afhangen.
Meestal wordt er tijdens een eerste les materiaal meegegeven en ingestudeerd en tijdens de volgende les alles herhaald en gekeken naar wat beter kan. Alles wordt op papier meegegeven en er wordt ook voor audio tracks gezorgd zodat je vlot kan meespelen.

De lessen gaan door in een warmtege√Įsoleerde studioruimte te Wilrijk (op een tweede verdieping). Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. Lessen in het Engels of Frans zijn eveneens mogelijk.Prijzen:

1 uur = 30 euro
45 min = 25 euro
30 min = 20 euro
Duolessen kosten 5 euro meer.Muzikale grtn,
Ben

Bezoek de website

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Gitaarles prive (Wilrijk) in de rubriek tweedehands studieboeken. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit Belgi√ę en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Gitaarles prive (Wilrijk)

 • Boeken / Ervarend lezen

  Boeken / Ervarend lezen

  Nog in goede staat. ‚ā¨4.00 Ook apart verkrijgbaar....

  € 4,- 24-08-2019 Wilrijk
 • Engelse studieboek Basic backbone + CD - nieuw

  Engelse studieboek Basic backbone + CD - nieuw

  Engelstalige studieboek: Basic Backbone + CD rom door Philip Gaskell, met 92 blz. Nieuw. Uitgeverij Pelckmans. ISBN 978 90 289 37277. Engelstalige studieboek met Nederlandse uitleg. Aangek...

  € 12,- 23-08-2019 Wilrijk
 • Boek / Le solf√®ge de l ' Ecolier

  Boek / Le solfège de l ' Ecolier

  Nog in goede staat. ‚ā¨4.00...

  € 4,- 21-08-2019 Wilrijk
 • Practical Skills in Biomolecular Sciences

  Practical Skills in Biomolecular Sciences

  Practical Biomolecular Sciences ISBN978-1-4082-4552-1.Dit boek is nieuw. Voor 30, ‚ā¨...

  € 30,- 09-08-2019 Wilrijk

Meer tweedehands zoekertjes van Ben Boeckx

 • Gitaarles priv√© (Wilrijk - Antwerpen)

  Gitaarles privé (Wilrijk - Antwerpen)

  Mijn naam is Ben en ik geef ondertussen al ruim 10 jaar gitaarlessen op maat. Mijn persoonlijke repertoire bestrijkt vele muziekgenres gaande van klassiek en fingerpicking gitaar tot blues, rock, meta...

  € 30,- 25-06-2019 Wilrijk
plaats advertentie