Thuiscursus Lenormand en de Elementen

 • Geplaatst:
  28-06-2013
 • Bekeken:
  486 keer
 • Adverteerder:
  Althea Lenormand
 • Woonplaats:
  Mechelen
 • Provincie:
  Antwerpen (BE)

In deze cursus vindt je de grondbeginselen om de kleine Lenormand kaarten, te interpreteren gebruikmakend van de Elementen.
Een Lenormand deck van 36 kaarten kan dan ook ingedeeld worden in 4 Elementgroepen: schoppen, harten, ruiten en klaveren of bij name vuur, water, lucht en aarde.

Deze cursus is gemaakt voor het leren interpreteren van een kaart legging via het systeem van de Elementen en kan dan ook als vervolg gezien worden van mijn andere cursus; waarin U de grote legging kon leren interpreteren.

De Elementaire eigenschappen zal U begrip van de Lenormand kaarten vergroten en zal ook een begrip ontwikkelen om de relatie tussen de kaarten te bekijken.
De cursus die hier aangeboden wordt kan je gewoon van thuis uit kan doen, wanneer het voor jouw past, geen files, geen vervoerskosten, geen verplichtingen, geen verzendingskosten, gewoon verder doen op het moment dat het je uitkomt.

De cursus is zo ontworpen dat er heel veel met praktijk oefeningen gewerkt wordt om uw kennis over de Elementen en het gebruik van de Lenormand kaarten te testen - zodoende dat je zelf kan zien of je de les begrepen hebt- de antwoorden op deze oefeningen worden natuurlijk mee doorgestuurd.
Alles bij elkaar gaat het om 114 unieke pagina's, die je GRATIS doorgestuurd krijgt via e-mail, je kan dan zelf beslissen om ze af te printen of niet.

Wat komt in deze cursus aan bod?
- analyseren van 2 elementen
- communicatievaardigheden
- de werking van de 4 elementen
- vooral veel oefeningen

Wat heb je nodig?
- een deck Lenormand kaarten (eender welke uitgave)
- schrijfgerief, papier/notitieboek
- bij de techniek is voorkennis wel noodzakelijk, dat wordt dan ook geadviseerd.
- printer (indien gewenst kan deze cursus afgeprint worden)

Nog even vermelden dat ik ook nog andere cursussen aanbied, daarom dat ik steeds ook een korting van 5% aanbied, indien je meerdere cursussen of dergelijke tegelijk besteld.

mogelijkheid om te betalen met Paypal

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Thuiscursus Lenormand en de Elementen in de rubriek tweedehands esoterie. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit Belgi√ę en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Thuiscursus Lenormand en de Elementen

 • STERRENBEELD BOEK 365 DAGEN VOOR DE BOOGSCHUTTER

  STERRENBEELD BOEK 365 DAGEN VOOR DE BOOGSCHUTTER

  STERRENBEELD BOEK 365 DAGEN VOOR DE BOOGSCHUTTER Nieuw boek. Uw geheel persoonlijk horoscoopboek biedt u voor iedere dag een goede gedachte ¬Ė soms serieus, soms vrolijk. 365 aforismen van beroem...

  € 2,50 13-09-2016 Mechelen
 • DE VOORSPELLINGENGIDS

  DE VOORSPELLINGENGIDS

  BOEK MET TECHNIEKEN OM TE VOORSPELLEN...

  € 8,- 07-05-2016 Mechelen
 • HANDLEZEN

  HANDLEZEN

  BOEK OVER HANDLEZEN...

  € 7,50 07-05-2016 Mechelen
 • ENGELEN

  ENGELEN

  BOEK OVER ENGELEN...

  € 7,50 07-05-2016 Mechelen

Meer tweedehands zoekertjes van Althea Lenormand

 • Ps 3 :Assassin's Creed Brotherhood

  Ps 3 :Assassin's Creed Brotherhood

  Stap voor de tweede keer in de voetsporen van Ezio Auditore di Firenze om een einde te maken aan de corruptie van de Tempeliers in Rome. Assassin's Creed Brotherhood laat je kennis maken met histo...

  € 13,- 28-06-2013 Mechelen
 • PS3: Gran Turismo 5

  PS3: Gran Turismo 5

  Groter, beter, sneller! Met het langverwachte Gran Turismo 5 bereikt het race-simulatorgenre een nieuw ultiem hoogtepunt. Sinds de eerste release in 1997 zijn wereldwijd meer dan 50 miljoen exempla...

  € 21,- 28-06-2013 Mechelen
 • Basis thuis cursus Lichaamstaal

  Basis thuis cursus Lichaamstaal

  De eerste indruk die je nalaat bij vrienden, kennissen of professionele relaties is erg bepalend. Je houding, manier van bewegen, je taal- en stemgebruik en je kledij zijn erg belangrijk. Kom te wet...

  € 10,- 28-06-2013 Mechelen
 • Thuiscursus Lenormand via de Numerologie

  Thuiscursus Lenormand via de Numerologie

  Deze cursus zal je leren hoe de Lenormand kaarten op professionele manier gebruikt kunnen worden, ook met Numerologische methode. Men dient best al een beetje voorkennis te hebben van deze kaarten...

  € 30,- 28-06-2013 Mechelen
plaats advertentie