72 Lenormand Gene zijde Leggingen om zelf te doen

 • Geplaatst:
  28-06-2013
 • Bekeken:
  529 keer
 • Adverteerder:
  Althea Lenormand
 • Woonplaats:
  Mechelen
 • Provincie:
  Antwerpen (BE)

Je hebt al een beetje kennis gemaakt met de Lenormand kaarten en je wil een stapje verder gaan, dat kan, natuurlijk kan dat!! Of ben je nog een beginner, geen probleem.

Je hebt vragen over je vorige leven? Of reïncarnatie? over Karma en de dood? Geesten of Engelen? Kortom over hemel en aarde? Je weet niet goed welke leggingen er allemaal zijn, en welke jij het beste zou gebruiken?
Wel dit probleem is van de baan, met deze Lenormand verzamelmap met 72 verschillende leggingen die verband houden met de Gene Zijde.
De leggingen zijn opgedeeld volgens het aantal kaarten, men vindt er simpele leggingen in van 3 of 4 kaarten en dit tot leggingen van 29 kaarten.

Ik kan hier een verzamelmap aanbieden zodat je gewoon thuis deze eens kan bekijken en uittesten, wanneer het voor jouw past, geen files, geen vervoerskosten, geen verplichtingen, geen verzendingskosten, gewoon verder doen op het moment dat het je uitkomt.

In deze verzamelmap worden verschillende manieren aangeboden om de meer te weten te komen over de Gene Zijde. Met simpele kleine leggingen tot grotere diepgaande leggingen.

Alles bij elkaar gaat het om 55 pagina's, die je GRATIS doorgestuurd krijgt via e-mail in een pdf bestand, je kan dan zelf beslissen om ze af te printen of niet.

Wat komt in deze Lenormand verzamelmap Gene zijde aan bod?
- leggingen van 1 kaart tot 29 kaarten
- spirituele groei legging
- wie is je beschermengel legging?
- vorig leven, huidige invloeden
- geest bezoek legging
- enz....

Wat heb je nodig?
- een deck Lenormand kaarten (eender welke uitgave)
- schrijfgerief, papier/notitieboek
- enige voorkennis is niet noodzakelijk maar wordt wel geadviseerd
- printer (indien gewenst kan deze verzamelmap afgeprint worden)

Nog even vermelden dat ik ook nog andere verzamelmappen aanbied, daarom dat ik steeds ook een korting van 5% aanbied, indien je meerdere verzamelmappen of dergelijke tegelijk besteld.

mogelijkheid om te betalen met Paypal

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop 72 Lenormand Gene zijde Leggingen om zelf te doen in de rubriek tweedehands esoterie. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met 72 Lenormand Gene zijde Leggingen om zelf te doen

 • De wereld van het ongrijpbare

  De wereld van het ongrijpbare

  De wereld van het ongrijpbare Geheimen en raadselen van het Bovennatuurlijke en het Buitenaardse Reader’s Digest Recensie(s) Geen opgeklopte sensatie, maar een plezierige poging "het ongrijpba...

  € 5,- 24-04-2019 Mechelen
 • Graancirkels

  Graancirkels

  Graancirkels Een wereldwijd mysterie Jante M. Ossebaard...

  € 7,50 24-04-2019 Mechelen
 • KLEURENGENEESKUNDE

  KLEURENGENEESKUNDE

  KLEURENGENEESKUNDE Dr. Reuben Amber KIeurengeneeskunde wordt gewoonlijk gedefinieerd als de wetenschap hoe men door middel van kleuren de vibraties van lichaam en geest zo kan reguleren dat men zi...

  € 7,50 10-04-2019 Mechelen
 • The aura

  The aura

  The aura W.J. Kilner 329 blz. Engelstalig boek...

  € 3,50 10-04-2019 Mechelen

Meer tweedehands zoekertjes van Althea Lenormand

 • Ps 3 :Assassin's Creed Brotherhood

  Ps 3 :Assassin's Creed Brotherhood

  Stap voor de tweede keer in de voetsporen van Ezio Auditore di Firenze om een einde te maken aan de corruptie van de Tempeliers in Rome. Assassin's Creed Brotherhood laat je kennis maken met histo...

  € 13,- 28-06-2013 Mechelen
 • PS3: Gran Turismo 5

  PS3: Gran Turismo 5

  Groter, beter, sneller! Met het langverwachte Gran Turismo 5 bereikt het race-simulatorgenre een nieuw ultiem hoogtepunt. Sinds de eerste release in 1997 zijn wereldwijd meer dan 50 miljoen exempla...

  € 21,- 28-06-2013 Mechelen
 • Basis thuis cursus Lichaamstaal

  Basis thuis cursus Lichaamstaal

  De eerste indruk die je nalaat bij vrienden, kennissen of professionele relaties is erg bepalend. Je houding, manier van bewegen, je taal- en stemgebruik en je kledij zijn erg belangrijk. Kom te wet...

  € 10,- 28-06-2013 Mechelen
 • Thuiscursus Lenormand en de Elementen

  Thuiscursus Lenormand en de Elementen

  In deze cursus vindt je de grondbeginselen om de kleine Lenormand kaarten, te interpreteren gebruikmakend van de Elementen. Een Lenormand deck van 36 kaarten kan dan ook ingedeeld worden in 4 Elemen...

  € 30,- 28-06-2013 Mechelen
plaats advertentie