De gezondheid van je baby of kind is erg belangrijk. De lichaams temperatuur in de gaten houden zal dan ook regelmatig moeten gebeuren. Ook de temperatuur van de flessenmelk mag niet te heet zijn en kan dus ook gemeten worden met de thermometer! Zonder thermometer kan dat een lastige handeling worden. Ben je op zoek naar een goede thermometer? Zoek dan niet langer en ga naar zoekertjes.net. Hier hebben we thermometers nieuw en 2dehands. Oor thermometers, voorhoofd thermometers en de flessen thermometers. Op zoekertjes.net vind je het! Ook voor de verkoop van thermometers ben je bij zoekertjes.net op de juiste plek! Hier kan je gratis een zoekertje plaatsen op de snelst groeiende aanbieder van Belgie! Hoe gemakkelijk is dat. Je kan dit doen als particulier en als handelaar. Dus plaats je gratis zoekertje en verkopen maar!

Tweedehands thermometers

  • oor- en voorhoofdsthermometer

    thermometer van geratherm 1keer gebruikt

    € 15,- Ekeren
  • fles thermometer

    Baby fles thermometer snelle & exacte temperatuurweergave geschikt voor alle standaardflessen meet de temperatuur aan de buitenkant van de fles zit nog in de verpakking

    € 5,- Erembodegem

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Hier vindt u alle thermometers – baby en kind zoekertjes te koop of te huur aangeboden en gevraagd. Plaats ook een gratis zoekertje tusen de andere thermometers – baby en kind zoekertjes voor nieuwe of tweedehands thermometers – baby en kind aanbiedingen.
(0 zoekertjes in de kijker)

plaats zoekertje