Ben je ook elke avond je kind gezellig aan het voorlezen voor het slapen gaan? Houdt je kind zelf van veel lezen, is het een echte boekenwurm en heb je meer boeken nodig? Ga dan naar zoekertjes.net voor het kopen van nieuwe of 2dehands boeken. Wil je graag een ander kind blij maken met een leuk kinderboek? Ook voor het verkopen van je boeken kan je op zoekertjes.net terecht. Je kan dit doen als handelaar en particulier! Op deze manier wordt het kopen en verkopen een groot plezier! Dus plaats een zoekertje op zoekertjes.net!

Tweedehands kinderboeken

 • Knorretjes grote film

  eerste blad is gescheurd (staat geen tekst op), verder in perfecte staat

  € 4,- Herzele
 • Het Fabeltjesbos: speelgoed, kinderboeken, knutselspul, (bord)spellen, etc.

  Het Fabeltjesbos is een webwinkel voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Bent u op zoek naar iets dat anders dan anders is, dan nodigen wij u van harte uit een bezoekje te brengen aan onze webwinkel. Ons as

  € 0,- Baaium
 • strech jeans, maat 5-6 jaar

  Te koop: strech jeans, maat 5-6 jaar Vraagprijs 6 euro. Tel.: 014/262848

  € 6,- Herentals
 • Persoonlijke babypakketten

  Opzoek naar een persoonlijk babypakket? Een rompertje met naam? Een lakentje met 'sssttt, hier slaapt Fieke', een slaapzakje met de geboortedatum of een t-shirtje met 'ik ben kleine zus van Bram',... de keuze is groot. En bovendien kunt u uit veel voorbeelden kiezen of u ontwerpt het helemaal zelf in de uitgebreide maar eenvoudig te hanteren ontwerpstudio. Succes gegarandeerd!

  n.o.t.k n.v.t.
 • mooie puzzels

  mooie puzells in perfecte staat plop samson cars enz meer

  € 3,- Oudenaarde

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Hier vindt u alle kinderboeken – baby en kind zoekertjes te koop of te huur aangeboden en gevraagd. Plaats ook een gratis zoekertje tusen de andere kinderboeken – baby en kind zoekertjes voor nieuwe of tweedehands kinderboeken – baby en kind aanbiedingen.
(0 zoekertjes in de kijker)

plaats zoekertje