Op zoek naar een draagmand voor je baby? Zoek dan niet verder! Want op zoekertje.net vind je het! We hebben niet alleen draagmanden in de aanbieding maar ook buikdragers, rugdragers, draagzakken, wikkeldoeken, noem maar op! Is je kind inmiddels zelf al aan de wandel? Kortom heb je de draagmand niet meer nodig? Plaats dan een gratis zoekertje op zoekertjes.net! Op deze snelst groeiende aanbieder van Belgie kan je snel en gemakkelijk je draagmand verkopen! De zoekertjes kunnen geplaatst worden door particulieren en handelaren! Ga dus snel naar zoekertjes.net en koop / verkoop met dikke pret!

Tweedehands draagmanden

 • buggy

  twee draagmanden van het merk urban jungle zwart bellen kan op het nummer 0495 67 59 18

  € 200,- Beveren waas
 • Gloednieuw rieten draagwieg

  Deze rieten reisweg heb ik per ongeluk dubbel besteld, dus wil ik 1 ervan verkopen. Ik heb deze wieg nooit uit de verpakking gehaald, dus het is 100% nieuw. Labeltjes aan binnenkant, ideaal als slaap

  € 84,95 Deinze
 • mand voor mountain buggy

  nieuwe mand,nooit gebruikt, model 2011, wegens dubbel

  € 120,- Lint
 • Persoonlijke babypakketten

  Opzoek naar een persoonlijk babypakket? Een rompertje met naam? Een lakentje met 'sssttt, hier slaapt Fieke', een slaapzakje met de geboortedatum of een t-shirtje met 'ik ben kleine zus van Bram',... de keuze is groot. En bovendien kunt u uit veel voorbeelden kiezen of u ontwerpt het helemaal zelf in de uitgebreide maar eenvoudig te hanteren ontwerpstudio. Succes gegarandeerd!

  n.o.t.k n.v.t.
 • een grijze draagmand

  Een grijze draagmand van Graco. Is nog in zeer goeie staat

  € 15,- Lede

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Hier vindt u alle draagmanden – baby en kind zoekertjes te koop of te huur aangeboden en gevraagd. Plaats ook een gratis zoekertje tusen de andere draagmanden – baby en kind zoekertjes voor nieuwe of tweedehands draagmanden – baby en kind aanbiedingen.
(0 zoekertjes in de kijker)

plaats zoekertje