VOLVO V70/XC70 achterklep verlichting LED upgrade module

  • Geplaatst:
    28-03-2020
  • Bekeken:
    1986 keer
  • Adverteerder:
    V70LED
  • Woonplaats:
    Delft
  • Provincie:
    Zuid-Holland (NL)

Hoi V70 Eigenaar, we willen je een styling module aanbieden voor de V70 / XC70 Volvo 2007-2013 - "V70 LED Upgrade module"

In het oorspronkelijke ontwerp branden verticale LED-achterlichten alleen als remlichten.

Met deze module kunnen we verticale remlichten activeren om ook te werken als looplichten met dezelfde helderheid als de onderste.

De V70 LED Upgrade Module maakt de look af, laat de rondingen eruit zien als een echte Volvo en vergroot de zichtbaarheid van de auto, wat de verkeersveiligheid en het uiterlijk verbetert.

De module is veilig voor elektronica en werkt foutloos.

De installatie duurt 5-10 minuten en is zo eenvoudig dat je het zelfs op een parkeerplaats kunt installeren door de instructies op youtube-video te volgen.

De V70 LED-module kost € 20 met gratis wereldwijde verzending.

www.facebook.com/V70LED/
V70LED@gmail.com

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop VOLVO V70/XC70 achterklep verlichting LED upgrade module in de rubriek tweedehands Tuning. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met VOLVO V70/XC70 achterklep verlichting LED upgrade module

  • Chiptuning alle automerken + 5 jaar garantie!

    Chiptuning alle automerken + 5 jaar garantie!

    Professionele chiptuning op maat voor alle automerken. Reageert uw voertuig te laat op het gaspedaal? Net iets te weinig onderin? Dichtgeknepen vanuit de fabrikant? Dan bent u op de juiste adres...

    € 249,- 29-01-2019 Delft
  • Chiptuning op maat! www.unlimitedtuning.be

    Chiptuning op maat! www.unlimitedtuning.be

    Unlimited Tuning Eke, Echte chiptuning op maat! Stage 1 Normal aan 399€ & stage 1 Xtreme aan 499€ Chiptuning is het softwarematig aanpassen van het motormanagementsysteem. Deze aanpassing gener...

    € 399,- 22-10-2018 Delft