Ben je op zoek naar antiek en kunst? Op zoekertjes.net vind je het ruimste aanbod antiek en brocante. Zowel  antieke meubelen, antieke decoratie alsook  oude spiegels, stoelen, vazen  en zelfs antieke naaimachines kan je hier zoeken en vinden. Ook voor zoekertjes van antiekveilingen, markten en beurzen ben je hier aan het goede adres.  Je kan gratis een advertentie ivm antiek of kunst toevoegen. Wil je antiek of kunst verkopen of zelfs ruilen plaats je gratis zoekertje zowel als handelaar als particulier.

Tweedehands koffiemolens

 • Gezocht: koffiemolens.

  Ik ben een verzamelaar van koffiemolens. Wie er één of meerdere in de aanbieding heeft en deze wil verkopen gelieve een mailtje te sturen.

  € 0,- Schilde
 • Koffiemolen

  Ouderwetse koffiemolen

  € 25,- Itterbeek
 • Oude koffiemolen

  Oude antieke koffiemolen Licht beschadigd, maar kan perfect hersteld worden.

  € 25,- Vleteren
 • Laat uw auto vandaag nog gratis taxeren

  Gratis online waardebepaling van uw auto. Meer dan 20 lokale vestigingen. VERKOOP UW AUTO VANDAAG NOG!

  n.o.t.k n.v.t.
 • cristalle asbak

  een antique cristalle asbak 100jaar en meer voor de antiek verzamelaar verzenden kosten koper kiala-punt 4? vooruit betaling gewenst voor het verzenden afhalen beter

  € 50,- Antwerpen/ deurne
 • Koffiemolens

  Mooie oude koffiemolens te koop. Per stuk of alle drie samen.

  € 0,- Nieuwkerken-waas
 • KOFFIEMOLEN

  ANTIEKE KOFFIEMOLEN Heeft al iets geleden, maar is dan ook h??l veel gebruikt! Hij werkt nog goed. Neem ook even een kijkje op mijn andere zoekertjes, misschien zit er iets tussen voor u en ka

  € 10,- Rijkevorsel
 • koffiemolen

  antieke koffiemolen

  € 35,- 9290

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Hier vindt u alle koffiemolens – antiek zoekertjes te koop of te huur aangeboden en gevraagd. Plaats ook een gratis zoekertje tusen de andere koffiemolens – antiek zoekertjes voor nieuwe of tweedehands koffiemolens – antiek aanbiedingen.
(0 zoekertjes in de kijker)

plaats zoekertje