Tweedehands Servies en bestek

 • Antiek vorkje in Zilver met Been.

  Zeldzaam antiek augurkenvorkje van begin 1900. De heft is in zilver en het bovenstuk in been. Lengte 15,5cm. Goede staat.

  € 8,- 9000 gent
 • Bordje

  "Bordje Diameter: 19cm Verzending voor rekening van de koper. Afhaling mogelijk. ik ben niet verantwoordelijk voor verlies en beschadiging door de post/kiala/... "

  € 0,- Tongeren
 • Bordje - By Boch - Delfts

  "Bordje - By Boch - Delfts Diameter: 17cm Verzending voor rekening van de koper. Afhaling mogelijk. ik ben niet verantwoordelijk voor verlies en beschadiging door de post/kiala/... "

  € 0,- Tongeren
 • Laat uw auto vandaag nog gratis taxeren

  Gratis online waardebepaling van uw auto. Meer dan 20 lokale vestigingen. VERKOOP UW AUTO VANDAAG NOG!

  n.o.t.k n.v.t.
 • Bord - Boch Delfts - Royal Sphinx

  "Bord - Boch Delfts - Royal Sphinx Diameter: 17cm Verzending voor rekening van de koper. Afhaling mogelijk. ik ben niet verantwoordelijk voor verlies en beschadiging door de post/kiala/…"

  € 0,- Tongeren
 • Bord - Petrus Regout & Co - Maastricht - Nankin

  "Bord - Petrus Regout & Co - Maastricht Diameter: 20,50cm Verzending voor rekening van de koper. Afhaling mogelijk. ik ben niet verantwoordelijk voor verlies en beschadiging door de post/kiala

  € 0,- Tongeren
Tweedehands antiek servies en bestek. Ook porseleinen servies, Chinees servies, oud servies, tweedehands servies, zilver servies en ander serviesgoed.

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Hier vindt u alle Servies en bestek – Antiek en Kunst zoekertjes te koop of te huur aangeboden en gevraagd. Plaats ook een gratis zoekertje tusen de andere Servies en bestek – Antiek en Kunst zoekertjes voor nieuwe of tweedehands Servies en bestek – Antiek en Kunst aanbiedingen.
(0 zoekertjes in de kijker)