Piano Kawai CA17 zo goed als nieuw !!!

 • Geplaatst:
  12-09-2019
 • Bekeken:
  83 keer
 • Adverteerder:
  nbursens
 • Woonplaats:
  Breendonk
 • Provincie:
  Antwerpen (BE)

De Kawai CA17 is een fantastisch instapmodel in de imponerende Concert Artist serie van Kawai. Met de vele mogelijkheden van de Premium modellen aan boord biedt de CA17 tevens een een mooi design voor een vriendelijke prijs.
Het klavier bestaat uit de lange zwarte en witte toetsen met houten onderdelen die ook in akoestische vleugels gevonden worden. Daarnaast zijn de toetsen met een Ivory Touch beleg uitgerust dat een stroever oppervlakte creëert voor meer zekerheid en spelcontrole.
De samples uit de CA17 zijn prachtige klanken van de SK-EX en EX concertvleugels van Kawai. Door middel van de Harmonic Imaging XL technologie kan u de harmonie van een echte klassieke piano herbeleven in deze digitale piano. Iedere afzonderlijke noot komt prachtig tot zijn recht in een harmonieus geheel.
Naast de pianoklanken beschikt deze digitale piano van Kawai ook over elektrische piano, kerk- en jazzorgels, strijkers en choir klanken om de muzikale mogelijkheden uit te breiden.
Uiteraard is de CA17 ook voorzien van MIDI-aansluitingen en een USB-poort voor aansluiting aan een computer of tablet. Speciaal hiervoor is een iPad app beschikbaar: Virtual Technician.

Reden verkoop: overgestapt naar een vleugel

Vraagprijs: 1250 EUR
Nieuwprijs: 2200 EUR
Staat: niet van nieuw te onderscheiden, incl handleiding

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Piano Kawai CA17 zo goed als nieuw !!! in de rubriek tweedehands diverse allerlei. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Piano Kawai CA17 zo goed als nieuw !!!

 • Allerlei

  Allerlei

  1. KLeine fiets.Gekocht na heupoperatie: kostprijs : 130 € Voor binnen, slechts 30 cm hoog. Gratis af te halen. 2. Pannetjesapparaat elektrisch: oud, maar intact. Gratis 3 . Twee houten kaps...

  € 0,- 16-02-2020 Breendonk
 • brandhout

  brandhout

  brandhout voor houtkachel berk en eik gsm 0496030165...

  € 0,- 13-02-2020 Breendonk
 • Te koop aangeboden Dexamfetamine van de magistrale bereider 2.5 mg tabletjes

  Te koop aangeboden Dexamfetamine van de magistrale bereider 2.5 mg tabletjes

  Hallo ik bied een wekelijks recept dexamfetamine dexamfetamine 2.5 mg van de magistrale bereider aan ik krijg elke week 133 tabletjes ik heb op het moment een vooraad liggen vam 17 potjes van 30 table...

  € 0,- 11-02-2020 Breendonk
 • Vuilnisbak

  Vuilnisbak

  Vuilnisbak wesco 38l...

  € 50,- 11-02-2020 Breendonk
plaats advertentie