Hundepool Clinic

 • Geplaatst:
  01-05-2019
 • Bekeken:
  113 keer
 • Adverteerder:
  Hundepool
 • Woonplaats:
  Den haag
 • Provincie:
  Zuid-Holland (NL)

Bieden

Hundepool Clinic Den Haag
Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van cosmetische behandelingen. Zo kunt u bij Hundepool terecht voor onder anderen Botox behandelingen (zowel beauty als medisch), Skinbooster, Fillers, Draadlift, Micro-needling en Cryopen. Bij Hundepool hebben wij, als een van de weinige klinieken in Nederland, een arts die opgeleid is tot medisch en esthetisch aangezichtschirurg. Dit maakt onze aanpak uniek. Bij Hundepool Clinic kunt u uitgaan van eerlijke adviezen, hoogwaardige medische kennis en een kwalitatief resultaat. De behandelingen van Hundepool Clinic worden met hoogwaardige kwaliteitsproducten uitgevoerd. Hiermee halen we het beste uit uw huid. Bezoek onze website en maak een afspraak voor uw eerste consult!
https://www.hundepoolclinic.nl/

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Plaats ook een gratis tweedehands zoekertje zoals te koop Hundepool Clinic in de rubriek tweedehands diverse allerlei. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.

Uw eigen zoekertje of advertentie plaatsen is zeer eenvoudig. Klik hier voor gratis zoekertje plaatsen dat binnen de minuut actief is. Plaats tevens een onbeperkt aantal gratis foto’s bij elk zoekertje! Zowel te koop, te huur, aangeboden en gevraagd.

Relevante tweedehands te koop met Hundepool Clinic

 • Allerlei

  Allerlei

  1. KLeine fiets.Gekocht na heupoperatie: kostprijs : 130 € Voor binnen, slechts 30 cm hoog. Gratis af te halen. 2. Pannetjesapparaat elektrisch: oud, maar intact. Gratis 3 . Twee houten kaps...

  € 0,- 16-02-2020 Den haag
 • brandhout

  brandhout

  brandhout voor houtkachel berk en eik gsm 0496030165...

  € 0,- 13-02-2020 Den haag
 • Te koop aangeboden Dexamfetamine van de magistrale bereider 2.5 mg tabletjes

  Te koop aangeboden Dexamfetamine van de magistrale bereider 2.5 mg tabletjes

  Hallo ik bied een wekelijks recept dexamfetamine dexamfetamine 2.5 mg van de magistrale bereider aan ik krijg elke week 133 tabletjes ik heb op het moment een vooraad liggen vam 17 potjes van 30 table...

  € 0,- 11-02-2020 Den haag
 • Vuilnisbak

  Vuilnisbak

  Vuilnisbak wesco 38l...

  € 50,- 11-02-2020 Den haag
plaats advertentie